icon

Nečakaná zmena v stravovaní

cestovanie7
16. jún 2017

Hľadám skúsenosti iných mamičiek. Mala ma 18m uz je kojená len v noci. Krasne jedla uplne vsetko. No uz vyše mesiaca cele zle. 90% jedla co mala rada odmieta. Zje len kasu, suché cestoviny a ovocie. Skúšali sme varit vsetko rozmanité a chutne co poznala vymýšľame tiez nove veci no nic. Pekne sedí v stoličke aj robi "ham ham" ze je hladna ale nezje to. Vahu ma v norme 10kg. Prešli ste si tym aj niekto iný? Co pomohlo?

katka1981
16. jún 2017

@cestovanie7, zuby?

eeffka
16. jún 2017

@cestovanie7 ano moj amala obdobia ked len zemiak, potom len jogurty, potom toto inokedy ono.... ja tiez mavam fazy ked nieco mozem a vela a ked mi "to oblubene" ani na rozum nepride.
Ak sa nenapchava nieci m vyslovene nevhodnym dala by som jej co chce. Hoc aj 5jogurtov za den

sisulia
16. jún 2017

co sa tyka jedla su male deti velmi vyberave, my sme mali napriklad tiez fazu jogurtov kedy bolo problem nieco ine do maleho dostat ale po case sa aj toho prejedol, jasne, ze treba pomedzi to davat aj skusat nieco ine. alebo to mozu byt zubky ale to by si si asi vsimla keby jej idu

dai
16. jún 2017

@eeffka 🙂 tak mi to pripomenulo moje susi ci lososove obdobia ( som schopna niekolko dni vkuse jest a potom totalny odpor aj na pol roka🙂)

@cestovanie7 pokial je zdrava a vaha je ok tak to neries - deti to maju a je to uplne ok - moj maly ma 5 a mava tiez jogurtove obdobia , dcera zase mlieko s muesli do nemoty...

marty_4
16. jún 2017

joj no tak to este pockaj co ta caka :D to si este prejdete tolkymi takymito fazami. treba hlavne dat len pozor na to aby sa udrzala dobra vaha a aspon raz za den do nej dostat nejake normalne jedlo. inak ti uz mozem poradit iba to aby si bola trpezliva, deti su proste velmi tvrdohlave

cestovanie7
autor
16. jún 2017

Dakujem vam baby. Trpezlivosti pri deťoch nikdy nie je dost 🙂 dufam ze vsetko rychlo prejde a opat bude pekne papať. Dakujem za povzbudenie