icon

Nechutenstvo u dieťaťa

24. apr 2025

Ahojte 2,5 rocny syn je posledny tyzden extremny nejedeal iba mlieko a kakao… co normalne zje toho naozaj dost.. je to aj tymi vyssimi teplotami podla vas ?

petamich
24. apr 2025

O dosledku vyssich teplot sa mozeme bavit v lete, ked bude 30+ 🙂 podla mna je to velmi pravdepodobne len obdobie. Nas ma necele styri a mame rovnake a mali sme aj ked mal dva roky. Vyberavy a nic poriadne nechce.

tinka_1807
24. apr 2025

Vonkajšími teplotami to určite nebude. Ale skús mu pozriet do úst, alebo do hrdla, či tam nemá afty. Nášmu sa niekedy urobili a vtedy mu nechutilo jesť. Alebo tiež to môže byť proste len že nemá chuť, niekedy majú deti také obdobia. Alebo to môže byť nejaká choroba, ktorú prekonáva a prejavuje sa to takto. Každopádne keď to nie je nejaké extrémne dlhé obdobie a stále pije a zje aspoň nieoc, tak si myslím, že to nebude zle. Ale skús pozrieť tie ústa - u nás aft bola častá príčina.

tinka_1807
24. apr 2025

Ešte jedna príčina mi napadla - zuby. Má všetky? Nášmu v tomto období vychádzali posledné 2. Tak ešte aj to môže byť 🙂

autor
24. apr 2025

Dakujem baby ano ma presne 2,5 roka zuby vsetky na 2 roky a moze byt ze obdobie lebo inak je to jedal fakt vkuse mama ideme papat? A je naozaj ze vsetko okrem pikantneho. Proste vzdy nieco pojeda. Aj v jasliach vsetko zje aj duplu niekedy ma. Tak snad obdobie🥰