Nejedenie 2-ročnej dcérky
Ahoojte prosim Vas poradte my alebo my povedzte prosim ci ste to mali tiez doma…mam 2 rocnu dcerku a od malicka je velmi slaby jedak…ale teraz posledne tyzdne ledva nieco do nej dostanem na vsetko my povie nepapam 😞 da si 4 lyzicky a koniec niekedy ani to uz som z nej taka vycerpana a smutna neviem co snou dalej…hra sa vsetko ziva je len to jedenie…skusala som vselico na chut do jedla pediakid, b-komplex atd…nic nepomaha…prosim poradte dakujem 🙏🏼
@miriam7979 môj má už 3 roky a stále je veľmi slabý jedák
@miriam7979 poznam to... ponúkať to, co proste chce. Moja je strasne maskrtna, cize ju v obchode zlomim na sisku ci croissant. Termix mi zje len sa tak zaprasi. Ked ma svoj deň, zje mi aj polievku aj druhe, ked nie, vypyta si len mlieko a som vybavená. Teraz mi na raňajky zjedla 2 parky, to čakám ze do vecere si vezme max.hrozno.
V živote mi ako mala nejedla detsku výživu, ked som nou krmila menšiu, 1x!!! v živote mi ju dojedla.
Inak mne pediakid ako tak zaberá (co tak sledujem).
@miriam7979 ja som bola tiez strasne slaby jedak a moja mama mi teraz pri mojej dcere hovori, ze jej moja detska lekarka povedala - zdrava je? zdrava. A vybavene.
Moja jedla tak vyberavo od malicka a neviem, ci som zvolila spravny pristup, ze som jej varila len to, co chcela. Napriklad mi jedla len paradajkovu polievku na striedacku s vyvarom. Ziadnu inu polievku ani neochutnala.
U nas sa to zlepsilo az vekom, ako bola stale rozumnejsia.
Z niecoho bere energiu. Dostava mlieko? Nezdrave zje? Sladkosti jej davas? Alebo nejake chrumky medzi jedlami? U nas starsia dcera bola slaby jedak ale ked bola hladna tak zjedla cokolvek. Len nemohla ujedat blbosti medzi jedlami.
@elizabet173 viem betty, tato ju rozmaznal ako bol s nou doma🤦♀️ co ju mam teraz doraziť? 😔😔😔
Verím, ze skolka ju nauci co a ako, resp.sa to postupne zlepsi. Ona je zvedava, pride, ochutna, zje 4-5 lyziciek a smitec🤦♀️

Sucitim, moja ma tiez 2 roky a nejedla este normalne :/