icon

Nepokojné bábätko

sisi2212
10. apr 2020

Ahojte zeny, mam dvojtýždňové babatko, mam mliečka asi tak pre neho, nie naviac, snažila som sa kojiť, ale zaspával mi u toho, chvíľu ťahal chvilku nie a tak, zacala som teda mlieko odsavat a dávam mu z flasky, aby som videla presne koľko vypije, dávam mu každé tri hodinky zhruba 70ml, malý je ale stále nepokojný, aj tesne po najedení plače, pritom je prebaleny, vykakany, vycikany, neviem čím to môže byť, sme s manželom uz mierne na Pezinok 😂 myslite ze mu dávam malo? Ešte ma napadlo, ci to moje mlieko nemoze byt slabé, ci neskúsim prikŕmiť umelým, co myslite? Dakujem

Strana
z2
81anina
10. apr 2020

Poviem ti že ja som bola v riadnom strese či pije dosť mne sa zdalo že pije málo a že väčšinu kojenia prespí.Vykaslala som sa na kojenie každé 3 hodiny a prikladala každé 2 hodiny alebo aj skôr v noci som ho budila zo začiatku na kojenie.Poratala som pocikane plienky za 24 hodín má ich byť minimálne 5-6ks.Mal ich dosť a ja som sa ukludnila.Od prepustenia do prvej poradne pribral len 40g.Dr povedala že ok.Na ďalšej už mal o 890g viac.Potom neskôr keď mal skoro 3 mesiace sme mali dojcensky štrajk vydržal aj 5hodin bez jedenia keď videl cicku tak rev.Potiahol pár krát a koniec.A na poradni prírastok 1170g.Nechapem z čoho 😀Dr mi povedala že ho nenúťte keď nechce 🙂Celkovo sme sa dosť natrápili s kojenim ešte občas vymýšľa na cicke teraz kvôli zubkom.A uprednostňuje pravé prso pred ľavým od narodenia 😀

fiafia
10. apr 2020

@sisi2212 no mna tu ukamenuju ale ja by som skusila prikrmit a videla by si ci je problem v mliecku alebo jeho nedostatku. Mne bola mala na prsniku nonstop, malo priberala, bola nervozna,placliva a nech som robila co chcela musela som zacat s um.rozdiel sto percent konecne mala pribrala, pekne spala ona i ja a hlavne koniec plakaniu.

katpox
10. apr 2020

Najlepsie ako bolo pisane,zavolat laktacnu. Ja som si aj odsavala,maleho si prilozila a prikladala som aj cvieku, drobec ked zaspal na prsniku som bola happy. Dala som si ho k sebe do postele,konecne som si pospala aj ja,prsia hole podomnou uteraky.a "ceckoval sa " o dusu,aj chlipkal aj spal a priberal veselo. ..a brucho ho bolievalo , pomohol pupik ,mentolovy krem,po nom sa vyprdel a plus protikolikove cviky z youtube,tato kombinacia a supovice jak stary kacer.....ono ti samotne babo roztaha mlieko tym jak bude na prsniku, ked tak som ho posteklila prstim pod bradu.aby pil ,alebo mu povytiahla prsnik..,moj pomohol aj nastrih uzdicky pod jazykom,lepsie s nim hybal potom a vtedy sa hlavne rozjedol a vedel lepsie si potiahnut

rmm
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2