Nepokojné bábätko počas kŕmenia. Čo mu vadí?
Ahojte mamicky, mate tiez podobny problem ako ja ? malinku krmim UM, cez noc nie je ziadny problem, kazde 3 - 3,5 hod spapa 90ml -100ml ale cez den je to niekedy horsie. Pocas krmenia sa vykruca a placka, raz chce papat potom zase nie.Papame potom dost nepravidelne. Neviem co robime zle. Mozte mi poradit. Davam jej este cajik, urobeny zo zrniecok feniklu a rasce, recept najdeny tu na konikovi. Ten jej velmi chuti.
Malinka ma 1,5mesiaca
@123iveta presne to iste mam aj ja... staleje uplackana vidi sa mi zeked ju necham vyhladnut tak spapka aj 150ml.. ale to sa stane malokedy ☹ doktorka mi na to povedala len : musim to do nej dat a musim.. lenze to sa neda ked plCE UPLNE SA MI ZACHADZA A ZASE NASILU JEJ davat papat tiez neni velmi dobre.. este ma napadlo skusit na alergologiu ci neni alergicka na mliecko alebo co....ked mi grcka aj take mlieckoo co by nemala grckat.... jedna znama mi povedala ze jej kamaratka slasmalym na alergologiu a zistili ze je alergicky na mlieko a musi papat sojove a uz ani negrcka a pekne papa...uvidim poradim sa este s doki....
a ako to zvladas??? ja som uz vycerpana a zufalaz nej aj sa bojimcojej mozebyt...o 6 tyzdnov mame ist do poradne taakuvidimkolko priberie
Ja mam uz pocit ze to nezvladam uplne. Som s nou sama,priatel pracuje v zahranici a je to na zblaznenie niekedy naozaj uz ☹ Ked vidim ako sa nenapapa neviem ci mam s nou bezat zasa k dk.alebo co s nou robit ☹ Nasa dk.tiez len to iste...a musi a musi....ale co jej to mam ako dat ked sa brani a nechce to. Kolko ti za den vypije? a v noci sa nenapapa pekne? Lebo u nas aspon cosi cez noc vypije ked cez den je to o nicom ☹
@domca1522 Ahoj,no ako ste na tom? my sme skoncili v nemocke. Bola som zas a znova koli tomu s nou u dk tak nas poslala....Robili zasa milion vysetreni a cakame na testy z krvicky ci to nebude tou alergiou na kr.ml. tak som strasne zvedava :-\ Skusala som menit mliecko,ale nula bodov...stale to iste...nervy a plac ☹
@123iveta ahojky mas to tazke teda ked ti nemakto pomoct... muzmi aspon trosku pomoze.... vies co v noci sa napapa...musim poklopat... acezden malinko par kratsastalo ze mi vypila za den 490ml... ked jej teraz davam mliecko tak mi vyypluva a ked dam prsnik tak s prsnika papa...aleto mi vsetko vygrcka ☹ Cozeee??? V NEMOCKE??? BOZE DRZKAM VAM PALCEKY A MYSLIM NA VAS... MYUVIDIMEAKO TO BUDE DALEJ.... 18.11 MAME PORADNU TAK UVIDIME...DAME VEDET... SOM ZVEDAVACO BUDE.... DRZKAJTE SA A DAJ VEDEET
Ahojte ja mam 2mesacneho chlapceka no netusim co my je mode mi tu niektora zvas pomoct :( som uz zufala moj chlapcek mi neustale placka cez den pri krmeni je nespokojny, s placom papa.. Ma nafuknute brusko a len vtedi kaka ked mu dava kvapki now aj vtedi kaka s placom a ma dost zapachajucu stolicu Moze mi niektora zvas poradit cim to je moze to byt:😢😢 aj z um davam my nutrilon :(
@vrabcek154 niektorym detom cajik robi horsie , ako bez neho a ak sa aj dava, takemu malemu max. 1-2 lyzicky. nie viac...
MOze byt, ze sa ti ustaluje tvorba mlieka a prestava same striekat a dieta strajkuje, ze musi viac tahat... presne toto sa stalo mne pri prvej a uz sme to sice nerozkojili, ale vela mamin ma to stastie, ze to prejde... moja tahat odmietala dlho a bola hladna, takze sa nedalo inak.... v noci rozzospata ako tak pila, cez den nie.... zacala pit a rev.... a ked som dala po 2t flasku skusit, vypila 80, takze bola hladna proste....
NO ale tiez to moze byt aj reflux , aj vtedy sa dietatku vracia mliecko pocas pitia a moze plakat, treba to odpozorovat, aj ci to grcka , alebo nie...
@divana myslim, ze ano, ak to neni silny reflux... vyvysena podlozka atak... a krmit castejsie a po mensich davkach, ale nie som na to odbornik, moje dieta nastastie reflux nemalo ani jedno, ale mam o nom nieco prestudovane aj so skusenosti kamosiek viem, ze pomahalo toto a nemuseli menit mlieko... to az ked to bolo moooc , im nebolo treba.
Tak hoci po dlhšej dobe,ale pridávam našu skúsenosť, možno niekomu pomôže. Máme dvojičky, začínali sme s Bebou discharge pre predčasne narodené detičky. Potom sme prešli na comfort a tu začal mať problém. Jeden úplne v pohode a druhý začal byť úplne nepokojný, kopal a aj menej zjedol. Pediatrička povedala, že je to mlieko pre neho ťažké a prešli sme na HA keďže muž je alergik a hneď prvé kŕmenie oveľa lepšie. Takže môže to byť aj nevhodné mlieko.
@vrabcek154 , @agig
Ahojte, vidím.ze sú to už staré príspevky ale snáď si niektorá pamätá ako dlho to trvalo? My máme 2 mesiace a fungujeme takto od 4 týždňov približne. A ešte aj so spaním máme problém cez deň spí 1x tri hodí y a potom už len hodinku maximálne vždy ju niečo zobudí.mamw cumel lebo po jedle bol vždy plač toto ju len upokojilo.

@domca1522 ahoj Domca,mam presne ten isty problem co ty! Prestala som koli tomu aj kojit lebo som bola klbko nervov ked mala nepriberala a odmietala vsetko ☹ ☹ Najhorsie je ze potom sa mi ani nebyspinkala a bola strasne uplackana. Uplne som presla na Nutrilon. Ten je vsak robil zle taksme dali Sunar. Papka to ked je uz asi iuuuplne hladna. Inak nic...Robi presne to,co na prsniku a som zufala. Neviem co to moze byt ☹