icon

Obľúbené jedlá detí v McDonald’s

10. sep 2025

Viem že sa nájdu mamičky, čo sa budú navazat aké to je nezdravé q ako tam nechodíte... Ale tie čo tam sem tam vezmete deti, čo si zvyčajne dávajú?

Strana
z2
natalia328
10. sep 2025

hranolky a nugetky

tamitamitami
10. sep 2025

Malé hranolky a ľadový čaj + hračka (chodíme raz mesačne). Nič iné jej tam zatiaľ nechutí.

doriiis
10. sep 2025

Furt to isté si berú.Dcera má rada Happy meal s nugetkami,hranolkami,fantou a tatárskou.Syn si vždy berie 20 ks nugetiek so sladkokyslou omáčkou a colu

lusyyy36
10. sep 2025

Happy meal s fishburger, hranolky alebo mrkva , ovocna kapsicka, jabökovy dzus a hracka.

anonym_493929
10. sep 2025

@anonym_autor Ked im chuti take jedlo, vezmi ich do normalnej burgrarne... hambac ako taky nie je nezdravy (viac ako hocake normalne vyvazane jedlo)... skor tie polotovary su nezdrave...

anonym_7cd611
10. sep 2025

@anonym_autor Čo sa kto tu ide dorábať..veď tam raz za čas chodí každý 🤣🤣

diewcatqoo
10. sep 2025
@anonym_7cd611

@anonym_autor Čo sa kto tu ide dorábať..veď tam raz za čas chodí každý 🤣🤣

@anonym_7cd611 ja sa dobrovolne hlasim, ze my nechodime 🙂

anonym_7cd611
10. sep 2025
@diewcatqoo

@anonym_7cd611 ja sa dobrovolne hlasim, ze my nechodime 🙂

@diewcatqoo Tak sa opravím väčšina. Aj my len, keď je niekde a moji chlapi iné ani nechcú..nech sme kdekoľvek.Aj vv zahraničí hľadajú mekáč🙃🙈

jasminet
10. sep 2025

mccrispy/mccrispy deluxe, hranoslky, bbq omacka cola bez ladu. najmensia cheeseburger a snack wrap 😀

halford89
Odpoveď bola odstránená
petulda333
10. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 urcite to nie z mekaca.

My chodime len ked sme na vylete alebo turnaj. U nas mekac nie je. Hranolky,nugetky,kecup cola/mineralka.

tibor79
10. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 to je ten najmenší problém

anonym_e21caa
10. sep 2025

Môj do 8rokov nič (nechcel) potom hranolky a minuly rok ochutnal burger(12) odvtedy hranolky, burger, cola. Máme to asi raz za 4m

zuzanita1609
10. sep 2025

Tiež nie sme zarytí "zdravo jedáci" ,varím skoro každý deň a väčšinou,z toho čo sa mi podarí vypestovať, mäso od mäsiara,ale raz za 2mesiace cca,ideme do Mekáča,Kfcéčka a podobne, taktiež reštiky,hlavne číňan a ryžové rezance s judášovymi ušami (či ako sa to volá tá huba) a chlap na chrumkavú kačku... Ja do Mekača len kvôli hranolkám(majú fajné a chlap normálne na burger). Zjeme to na parkovisku v aute, počúvame rádio a "ohovárame" okoloidúcich 🤭😁.

olimuc
10. sep 2025

Happy meal nugetky, raz za cas , hlavne ak cestujeme

tiezjedna
10. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 jj, preeeesne😂😎 náš syn má mekáč za odmenu, keď sa vraciam z atletických pretekov😉

tiezjedna
10. sep 2025

Syn McCrispy menu, dcéra wrap a nugety, ja wrap, manžel cheesburger👍 Cielene tam nejdeme nikdy, riešime tam jedlo len pri cestách, využívame drive

viestta
10. sep 2025

Moj je asi vynimka, ale vzali sme ho tam 2x, ze bude ooobrovska udalost, hamburger ani nedojedol a ani nugety ho nijak neoslovili, takze mozme mekac spokojne obchadzat

martinka13
10. sep 2025

Ideme tak 2-3x za rok. Hranolky a nugetky

petulda333
10. sep 2025
@tiezjedna

@halford89 jj, preeeesne😂😎 náš syn má mekáč za odmenu, keď sa vraciam z atletických pretekov😉

@tiezjedna u nas vacsinou z hokej.turnaju 😁

autumn1
10. sep 2025

Chodim tam par x do roka ale pre dieta happymeal nuggetky, raz ochutnal cheeseburger a nechutil mu. Mne prestal uplne mc chutit, maso bez chuti z obalovanej kuraciny citim len struhanku, pecivo na burgre suche, presolene mastne hranolky z toho presmazeneho hnedeho oleja nic moc... maximalne si dam salat s grilovanym masom a kokteilovou omackou.

anonym_61e272
10. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 to že človek si dá mekáč raz za 4 mesiace ešte z neho neurobí obezného. Skôr to keď dávajú deťom na desiaty tie sladké donuty alebo im dajú peniaze a nech sú kupujú každý deň čipsy a pečivá z obchodu. Ja som vždy jedla všetko od mala zdravé nezdravé. Nemám potrebu sa prepchávať sladkým, nemám potrebu si dávať každý deň mekáč, ale zájdem tam keď na to mám chuť. A som chudá.
Potom poznám rovesníkov v mojom veku čo od mala im zakazovali sladké vody, sladkosti a všetko toto nezdravé a teraz v dospelosti sú obezní a prejedávajú sa lebo doháňajú. A úprimne si povedzme veľa rodičov ani nerieši obezitu svojich detí.

mandzula
10. sep 2025
@halford89
Odpoveď bola zmazaná

@halford89 aj my chodime do mekaca, ja mam 55 kg, 19-dcera cca tolko isto, maka vo fitku, beha, takze tak, ziadna obezita, staci jest celkovo s rozumom.

henka123123
10. sep 2025

Deti si davaju hranolky.nugetky.cheasburger.colu...a my big mac menu alebo tasty cheas

anonym_b40c6f
10. sep 2025

Chodime par krat do roka. Mala 4 roky si vzdy da mini misa kolacik, a cheeseburger. Hranolky jej nechutia.

ivanakal
10. sep 2025

Mojim nugetky nechutia. Vyskladame menu z kuracich stripsov + hranolky + jablkovy dzus. Ja mam rada wrap, muz si dava double big tasty bacon.

denden77
10. sep 2025

hranolky a cheese bez uhorky 😊

jaskolka
10. sep 2025

Ja som si teraz uvedomila,že ja sama som v živote v Mcdonalde nebola 😮😂👍👍a to mám 43

petamich
10. sep 2025

Nas vzdy Happy Meal s cheeseburgerom bez cibule a uhorky 🙂 chodime raz za cas (odmena pre mamicku)

lenicka2506
10. sep 2025

@anonym_autor nugetky, ľadový čaj a chutný je milkschake. 1 x za mesiac, skôr v letných mesiacoch

Strana
z2