Obľúbené jedlá detí v McDonald’s
Viem že sa nájdu mamičky, čo sa budú navazat aké to je nezdravé q ako tam nechodíte... Ale tie čo tam sem tam vezmete deti, čo si zvyčajne dávajú?
Malé hranolky a ľadový čaj + hračka (chodíme raz mesačne). Nič iné jej tam zatiaľ nechutí.
Furt to isté si berú.Dcera má rada Happy meal s nugetkami,hranolkami,fantou a tatárskou.Syn si vždy berie 20 ks nugetiek so sladkokyslou omáčkou a colu
Happy meal s fishburger, hranolky alebo mrkva , ovocna kapsicka, jabökovy dzus a hracka.
@anonym_autor Ked im chuti take jedlo, vezmi ich do normalnej burgrarne... hambac ako taky nie je nezdravy (viac ako hocake normalne vyvazane jedlo)... skor tie polotovary su nezdrave...
@anonym_autor Čo sa kto tu ide dorábať..veď tam raz za čas chodí každý 🤣🤣
@anonym_autor Čo sa kto tu ide dorábať..veď tam raz za čas chodí každý 🤣🤣
@anonym_7cd611 ja sa dobrovolne hlasim, ze my nechodime 🙂
@anonym_7cd611 ja sa dobrovolne hlasim, ze my nechodime 🙂
@diewcatqoo Tak sa opravím väčšina. Aj my len, keď je niekde a moji chlapi iné ani nechcú..nech sme kdekoľvek.Aj vv zahraničí hľadajú mekáč🙃🙈
mccrispy/mccrispy deluxe, hranoslky, bbq omacka cola bez ladu. najmensia cheeseburger a snack wrap 😀
@halford89 urcite to nie z mekaca.
My chodime len ked sme na vylete alebo turnaj. U nas mekac nie je. Hranolky,nugetky,kecup cola/mineralka.
Môj do 8rokov nič (nechcel) potom hranolky a minuly rok ochutnal burger(12) odvtedy hranolky, burger, cola. Máme to asi raz za 4m
Tiež nie sme zarytí "zdravo jedáci" ,varím skoro každý deň a väčšinou,z toho čo sa mi podarí vypestovať, mäso od mäsiara,ale raz za 2mesiace cca,ideme do Mekáča,Kfcéčka a podobne, taktiež reštiky,hlavne číňan a ryžové rezance s judášovymi ušami (či ako sa to volá tá huba) a chlap na chrumkavú kačku... Ja do Mekača len kvôli hranolkám(majú fajné a chlap normálne na burger). Zjeme to na parkovisku v aute, počúvame rádio a "ohovárame" okoloidúcich 🤭😁.
Happy meal nugetky, raz za cas , hlavne ak cestujeme
Syn McCrispy menu, dcéra wrap a nugety, ja wrap, manžel cheesburger👍 Cielene tam nejdeme nikdy, riešime tam jedlo len pri cestách, využívame drive
Moj je asi vynimka, ale vzali sme ho tam 2x, ze bude ooobrovska udalost, hamburger ani nedojedol a ani nugety ho nijak neoslovili, takze mozme mekac spokojne obchadzat
Ideme tak 2-3x za rok. Hranolky a nugetky
Chodim tam par x do roka ale pre dieta happymeal nuggetky, raz ochutnal cheeseburger a nechutil mu. Mne prestal uplne mc chutit, maso bez chuti z obalovanej kuraciny citim len struhanku, pecivo na burgre suche, presolene mastne hranolky z toho presmazeneho hnedeho oleja nic moc... maximalne si dam salat s grilovanym masom a kokteilovou omackou.
@halford89 to že človek si dá mekáč raz za 4 mesiace ešte z neho neurobí obezného. Skôr to keď dávajú deťom na desiaty tie sladké donuty alebo im dajú peniaze a nech sú kupujú každý deň čipsy a pečivá z obchodu. Ja som vždy jedla všetko od mala zdravé nezdravé. Nemám potrebu sa prepchávať sladkým, nemám potrebu si dávať každý deň mekáč, ale zájdem tam keď na to mám chuť. A som chudá.
Potom poznám rovesníkov v mojom veku čo od mala im zakazovali sladké vody, sladkosti a všetko toto nezdravé a teraz v dospelosti sú obezní a prejedávajú sa lebo doháňajú. A úprimne si povedzme veľa rodičov ani nerieši obezitu svojich detí.
Deti si davaju hranolky.nugetky.cheasburger.colu...a my big mac menu alebo tasty cheas
Chodime par krat do roka. Mala 4 roky si vzdy da mini misa kolacik, a cheeseburger. Hranolky jej nechutia.
Mojim nugetky nechutia. Vyskladame menu z kuracich stripsov + hranolky + jablkovy dzus. Ja mam rada wrap, muz si dava double big tasty bacon.
hranolky a cheese bez uhorky 😊
Ja som si teraz uvedomila,že ja sama som v živote v Mcdonalde nebola 😮😂👍👍a to mám 43
Nas vzdy Happy Meal s cheeseburgerom bez cibule a uhorky 🙂 chodime raz za cas (odmena pre mamicku)
@anonym_autor nugetky, ľadový čaj a chutný je milkschake. 1 x za mesiac, skôr v letných mesiacoch

hranolky a nugetky