icon

Obľúbené jedlo vašich cca 2-ročných detí

24. jún 2025

Prosím Vás dajte nejakú inšpiráciu, aký recept nikdy neodmietnu vaši cca dvojroční? Ja mám dvojročnú priemernú jedačku a už mi fakt dochádzajú nápady, ďakujem.

t1nusa
24. jún 2025

suchý rožok a suché cestoviny 😂 alebo špagety s kečupovou omáčkou, kurací perkelt s kolienkami

kavasmliekom
24. jún 2025

Neznasali, ani neznášajú stále zemiaky.
A čo majú radi od malička, sú rôzne omáčky s cestovinou. Najradšej kurča na smotane s kolienkami.

balerina2025
24. jún 2025
@t1nusa

suchý rožok a suché cestoviny 😂 alebo špagety s kečupovou omáčkou, kurací perkelt s kolienkami

@t1nusa isla som pisat kuraci perkelt, paradoxne teraz mi ho nezje.

balerina2025
24. jún 2025
@kavasmliekom

Neznasali, ani neznášajú stále zemiaky.
A čo majú radi od malička, sú rôzne omáčky s cestovinou. Najradšej kurča na smotane s kolienkami.

@kavasmliekom presne aj moja milovala, teraz uz moc nie

spolumatka
24. jún 2025

Pečené zemiaky s rascou / soľou pokvapkat oliváčom a dipp z kyslej smotany a kúsok soli poprípade nastrúhať uhorku do toho bavilo ju to namáčať
Polievky nás zachraňujú na masle robené nastruhaná mrkva , hrášok , krupicové halušky
Teraz sezóna ovocia knedlíky posypané strúhankou preliate maslom
Losos alebo pstruh na masle batátové pyré
Špenátové halušky so syrovou omáčkou
Klasika pečené kuracie stehno ,ryža , sladký kompót
Mrkvovo-cuketové placky so strúhaným syrom
Frankfurská polievka ( s párkom )
Špagety ,ktoré deti milujú len a baby špenátom a cherry rajčinami namiesto kečupu

biba_18
24. jún 2025

kuracie maso, pučené zemiaky a detská výživa k tomu 🤷‍♀️

lucia13022023
24. jún 2025

Moje dieťa je gurmán 😅 najobľúbenejšie jedlo - losos so zemiakovou kasou a dusenou brokolicou, alebo cestoviny s pestom a parmezanom

balerina2025
24. jún 2025
@lucia13022023

Moje dieťa je gurmán 😅 najobľúbenejšie jedlo - losos so zemiakovou kasou a dusenou brokolicou, alebo cestoviny s pestom a parmezanom

@lucia13022023 v 2 rokoch? 🙂

marianarem
24. jún 2025
@lucia13022023

U mojho boli aj su oblubene napriklad masove gulicky na rozne sposoby, omeleta, ryba na masle s citronovou stavou, cestoviny s olejom (velmi idu aj strukovinove).
@lucia13022023 Moj ma zase rad indicku kuchynu, aj mal uz v 2 rokoch, len musim vynechat cili. Je hrozne vyberavy, ale uz od roka miluje koreniny, aj vacsie mnozstva.

deedol
24. jún 2025
@marianarem

U mojho boli aj su oblubene napriklad masove gulicky na rozne sposoby, omeleta, ryba na masle s citronovou stavou, cestoviny s olejom (velmi idu aj strukovinove).
@lucia13022023 Moj ma zase rad indicku kuchynu, aj mal uz v 2 rokoch, len musim vynechat cili. Je hrozne vyberavy, ale uz od roka miluje koreniny, aj vacsie mnozstva.

@balerina2025 aj moj mal rad lososa, pre zmenu s hraskovo-zemiakovym pyre.
perkelt (kura na smotane) bol istota, teraz uz moc nechce.
cestoviny s paradajkovou omackou
pecene maso s ryzou a kompotom
vsetky strukovinove polievky (take tie zeleninove, nie mliecne)

@marianarem toto zavidim, moj ma uz 7r a vobec. skusam skusam a nic. pritom ja to zboznujem. tak hadam to este pride

marianarem
24. jún 2025
@deedol

@balerina2025 aj moj mal rad lososa, pre zmenu s hraskovo-zemiakovym pyre.
perkelt (kura na smotane) bol istota, teraz uz moc nechce.
cestoviny s paradajkovou omackou
pecene maso s ryzou a kompotom
vsetky strukovinove polievky (take tie zeleninove, nie mliecne)

@marianarem toto zavidim, moj ma uz 7r a vobec. skusam skusam a nic. pritom ja to zboznujem. tak hadam to este pride

@deedol No ja neviem, ako som k tomu prisla 🙂 Hlavne ked mi nezje ani tu vyssie spominany perkelt, ani kecup, ani cestoviny s omackou, ani polievky... Mozno tym, ze som to vyjedala cele tehotenstvo 🙂

lucia13022023
25. jún 2025
@balerina2025

@lucia13022023 v 2 rokoch? 🙂

@balerina2025 áno. V dvoch rokoch.

lucia13022023
25. jún 2025
@marianarem

@marianarem môj miluje Taliansku 😅

jaskolka
25. jún 2025

Moji mali v tom veku radi najmä cestoviny s rôznymi omáčkami, suchú ryžu,a z polievok slepačiu a paradajkovú.
A dcéra ešte zemiakovu kašu ,len tak čisté podusene zemiaky s maslom

silvinka511
26. jún 2025

V dvoch rokoch naj jedla.u mojich báb boli: vývar, frankfurtska polievka, hrstkova polievka, perkelt s cestovinou alebo kľudne aj so zemiakovým.pyre, cestoviny s paradajkovou omáčkou ( nie kečupom) a granadír -to bola TOP-ka