icon

Od kedy možno podávať cereálne raňajky?

zdenda6
21. okt 2010

ahojte mám na mysli rôzne druhy čokoladových gulôčok ,škoricových a pod.druhy chcela by som vedieť od kolkých rokov je to vhodné ako ranajky chcela by som na to naučiť môjho drobca,kedy mam začať?

latvia
21. okt 2010

odkedy je vhodne, to ti povie kazda uplne inak 😉 vseobecne sa moze po prvom roku, ale to uz zalezi od teba kedy das. moj maly ma 15 mesiacov a obcas chrume nesquik

cikyta
21. okt 2010

My sme začali zhruba v 14 mesiaci.Videla mna,tak pýtala 😀 Najprv som jej kupila také medové,potom vanilkovo-čokoládove ... no ak mám pravdu povedať-najviac jej inu moje čsto čokoládové 😀 čo jej zase nechcem dávať vo velkom. 😉
Teraz má 1,5 roka a má ich na ranajky zhruba 3 dni v týždni 😉

cmulinko
21. okt 2010

moj maly na tom fici od 1 roka,ale bez mlieka,len samotne cerealie ci tie gulocky. ...pochrumka si a je to strasna zabava rozhadzovat to po celej izbe a potom maminka najde gulocky aj v plienke 😀

janka_pn
21. okt 2010

ja by som nedavala, je tam vela cukru, farbiv... (jedine take dake bez toho...) ved oni sa toho este dost najedia, ked budu vacsi... 🙂 my mame chlebik s maslom, natierkou, zeleninkou, syr....

bubelko
21. okt 2010

ja pouzivam asi od 18mesiacov muessli a cornflaky - ciste, s ovocim, alebo jogurtove - miesam mu ich na ranajky alebo veceru s jogurtom 😉 je ich tak casto v tyzdni, ako si ich vypyta - cize od 0x po 14x 🙂 lukas nepije od roka ziadne mlieko, cize 2 jogurty denne su u neho v poho 😉

poleva
17. jan 2012

ktoré sú vhodné pre deti? s ktorými máte najlepšiu skúsenosť? myslím značku a príchuť

kiwi82
17. jan 2012

ahoj no malej veľmi chutia nestlé Chocapic. zajlejem to prevareným plnotučným mliekom. prvykrat to papala asi pred mesiacom. takže tak na 16 mesiacov jedla prvýkrat. a aj mliečko to kakaukové ktoré z toho vzniklo pekne vychlípala 🙂