Od kedy možno podávať cereálne raňajky?
ahojte mám na mysli rôzne druhy čokoladových gulôčok ,škoricových a pod.druhy chcela by som vedieť od kolkých rokov je to vhodné ako ranajky chcela by som na to naučiť môjho drobca,kedy mam začať?
My sme začali zhruba v 14 mesiaci.Videla mna,tak pýtala 😀 Najprv som jej kupila také medové,potom vanilkovo-čokoládove ... no ak mám pravdu povedať-najviac jej inu moje čsto čokoládové 😀 čo jej zase nechcem dávať vo velkom. 😉
Teraz má 1,5 roka a má ich na ranajky zhruba 3 dni v týždni 😉
moj maly na tom fici od 1 roka,ale bez mlieka,len samotne cerealie ci tie gulocky. ...pochrumka si a je to strasna zabava rozhadzovat to po celej izbe a potom maminka najde gulocky aj v plienke 😀
ja by som nedavala, je tam vela cukru, farbiv... (jedine take dake bez toho...) ved oni sa toho este dost najedia, ked budu vacsi... 🙂 my mame chlebik s maslom, natierkou, zeleninkou, syr....
ja pouzivam asi od 18mesiacov muessli a cornflaky - ciste, s ovocim, alebo jogurtove - miesam mu ich na ranajky alebo veceru s jogurtom 😉 je ich tak casto v tyzdni, ako si ich vypyta - cize od 0x po 14x 🙂 lukas nepije od roka ziadne mlieko, cize 2 jogurty denne su u neho v poho 😉
ktoré sú vhodné pre deti? s ktorými máte najlepšiu skúsenosť? myslím značku a príchuť
ahoj no malej veľmi chutia nestlé Chocapic. zajlejem to prevareným plnotučným mliekom. prvykrat to papala asi pred mesiacom. takže tak na 16 mesiacov jedla prvýkrat. a aj mliečko to kakaukové ktoré z toho vzniklo pekne vychlípala 🙂

odkedy je vhodne, to ti povie kazda uplne inak 😉 vseobecne sa moze po prvom roku, ale to uz zalezi od teba kedy das. moj maly ma 15 mesiacov a obcas chrume nesquik