Od koľkých mesiacov môžem vyvariť do jedla cesnak?
babule od akeho veku dietat mozem dat do polievocky vyvarit cesnak?
spenat davam od pol roka.bez cesnaku len so zltkom.tak som rada.skusim dat obedik ked sa zobudi a uvidim ci to narobi nejaku sarapatu
Vyvarený cesnak by nemal ublížiť. Iba čerstvý je veľmi aromatický a ťažší na žalúdok u detí - s tým opatrne a začať s mini dávkami. Ale vyvarený v polievke je podľa mňa po 7.-8. mesiaci v pohode.
@shira_ suhlas na cesnaku nevidim nic zleho.....
@juana21 ak ho casto jedavas aj ty a chuti ti, tak ho uz pozna z mliecka 🙂 mne hned lepsie papa prikrmy odkedy som ho zacala pridavat .. tusim okolo 10 mes. je zdravy a dobry. ja som dala ochutnat aj surovy nedavno a tvaril sa ze by zjedol aj cely strucik, zakusol sa do neho a ako keby kusal do jablcka .. no samozrejme som mu ho nedala zjest surovy, to by uz bolo moc drsne na take male brusko 😉 ale my davame v pohode do varenia aj porik a cibulku, pazitku, ligurcek, petrzlen, celer, majoranku, oregano.
@kvetinka211 no ja bohuzial nekojim.ale skusim dnes a som velmi zvedava.dakujem za radu

nerozumiem celkom otazke ale na cesnaku nie je nič zlé ani zakázané, je velmi zdravý. u nás sa cesnak dáva do každej polievky, odkedy jedáva malý polievku odvtedy aj cesnak v nej uvarený.