icon

Od koľkých mesiacov sa má prikrmovať?

klh013
7. jan 2014

AHojte mamičky, chcem sa spýtať od ktorého mesiaca sa má bábatko prikrmovať. Malinký bude mať koncom januára 3 mesiačiky, zatiaľ papáme len BEBU. Dakujem za odpovede 🙂

Strana
z2
luba28
7. jan 2014

@aliza tak citaj dalej a chovaj deti na studiach a vyskumoch,........skoda reci,..... 🙂 ja si necham poradit,co neviem,.....no jasne,ze nemozeme byt rovnake,.....a preco tieto vsetky matky si neprecitaju knihu o vsetkom,ale pytaju rady tu????asi preto,ze chcu pocut skusenosti ostatnych,.......

aliza
7. jan 2014

@luba28 nie, tie matky su lenive a pohodlne, aby si nieco nastudovali, inak by tu o radu neziadali. Ja som tu v zivote o ziadnu radu neziadala, viem totiz citat a pouzivat rozum 😎. ....to je o snahe... kto chce, odpovede najde inde, ako na konovi 😉. A kto nechce, kludne bude na svojom dietati experimentovat lebo nejaky anonym na konovi povedal, ze je to dobre 😖. A inak, co je akoze na studiach a vyskumoch zle? to plati aj na medicinu? ked bude tvoje dieta mat zdravotne problemy, tak ku komu pojdes? k bylinkarke? nie, do nemocnice, k lekarovi a vies, na zaklade coho ti lekari maju vedomosti a mozu liecit tvoje dieta alebo teba? no predsa na zaklade vyskumov a studii! ach jaj....na toto uz niet co povedat, budme vsetci hlupi, necitajme, nevzdelavajme sa.... ved staci ist na kona a popytat sa inych mamiciek, to je to spravne....a rovno treba pozatvarat vsetky vysoke skoly, kedze ziadnych odbornikov nepotrebujem, mamicky na konovi to zvladnu hravo namiesto nich a ani studovat nemusia 😕 . Prepac za tu ustipacnost, ale inak sa nedalo...

Strana
z2