icon

Od ktorého mesiaca ste dávali dieťaťu Pribináčik?

lara45
30. dec 2021

Ahojte ženy.Od koľkých mesiacov ste dávali svojím deťom pribináčik a aj iné jogurty?

Strana
z3
evaachesa
1. jan 2022

@daniela1911 áno, októbrový je náš 🙂
To si ma teraz nepotešila že to takto mizerne funguje aj u súkromníka 😒 toto je už nazaplakanie aby malému dieťaťu pchali šišku na raňajky...taku šišku mám ja max 2x za rok a neviem si predstaviť aby toto jedlo moje dieťa na raňajky s nejakou pravidelnosťou.. Úplne som znechutená 😢

daniela1911
1. jan 2022

@evaachesa ako mali naprikad na raňajky aj ovsené kašu s ovocím, netvrdím, že len šišky.. ale prekvapilo má to vtedy, to som tam bola osobne na adaptačnom.

svetadielko
5. jan 2022

Biele jogurty asi od 7,8 mesiaca, neskôr biele ochutené napr s ovocím, po roku ochutené normálne. Pribinacika mala asi 2 krát a je to fakt humus, radšej jej ho urobím doma, ten má radšej.

leni01
10. apr 2025

Nám biele jogurty vôbec nechutia ani čisté ani s ovocím,som rada že mu začali chutiť ovocné výživy má rád aj mliečne kaše a čo sa týka pribináčka malý bude mať 11 mesiacov a okúsil ho smotanového a chutil mu prvý krát ho mal, samozrejme zase si dáme určitý čas od toho pauzu akurát každé dieťa je iné a skúste sa zamyslieť a keď ste boli vy mali myslíte že bolo taketo piplanie a čo majú deti jesť nemyslím si!

Strana
z3