icon

Olovrant pre 10 mesačné deti

12majka4
10. dec 2020

Ahojte žienky vedeli by ste mi poradiť čo by som mohla dať 10mesacnym deťom na olovrant dávam im detskú krupicu a jogurt mi nechcú . Ďakujem za každú radu.

tosomja
10. dec 2020

Moj 9mesacny uz je vsetko. Aj chlebik s maslom , banan, jablko, uhorku, kase, vyzivy s piskotami

pribinak
10. dec 2020

Hocičo. Polievku z obedu, ovocie, keks, výživu, cottage chesse s chlebíkom či iným pečivom, ...

natalala
10. dec 2020

@12majka4 ja mam tiez 10 mesacnu. Rano ju kojim, na desiatu ma ovocie potom pred spanim kojim, obed ma klasika zeleninka/masko/strukovina, potom este zvyknem kojit a vecer okolo 6 ma rozne kase alebo jej dam do ruky banan pripadne biely ovci/kozi jogurt, pred spanim zas mlieko. Nedavam jej ziadne keksiky, piskotky ani pribinacky a podobne. Niekedy pomedzi to papa este kukuricne, pohankove alebo ryzove nesolene a nesladene chrumky. Obcas jej robim aj lievanceky napr nafermentovane vlocky, vajicko a nastruhane jablcko a to jej na panvici spravim na ghee.

nelca0510
10. dec 2020

@12majka4 ja zvyknem chlebík s masielkom, dnes mala cícerovu pomazánku, mala už aj batatove "hranolky". 🙂