icon

Oplatí sa kupovať Twistshake kapsičky?

lilienkah
5. jan 2023

Oplatí sa kupovať tieto kapsičky? Je to praktické alebo to narobí viacej bordelu? Ja som tam raz skúšala spraviť dcére výživu a nejak sa mi to nepozdávalo..používa to niekto? 🙈

Oplatí sa kupovať Twistshake kapsičky?
maminkapb
5. jan 2023

@lilienkah ja mam od peptite mars, narobila som presnidavku a plnim to do toho. Je to vyuzitelne

filodendron
5. jan 2023

@lilienkah tiez som to pouzila iba raz, ja som bravala nakoniec do sklenenych poharikov, vzala lyzicku a bolo. Prislo mi to hygienickejsie.

lilienkah
autor
5. jan 2023

@filodendron tiež radšej využijem sklenené nádobky od výživy čo som zjedla ja 😂 a robím jej do toho výživu domácu potom to rovno buchnem do mycky

anavixy
5. jan 2023

@maminkapb prosim ta, tie su tiez na taky “zips”? Neotvori to dieta? Tiez sa chystam kupit nejake, len sa bojim toho trochu 😄

annm81
5. jan 2023

@anavixy Používam ich už pri druhom dieťati. Nikdy si to neotvorili ani sme nemali problém s presiaknutím. Jedine čistenie vyžaduje trocha viac dôslednosti, aby si dôkladne umyla aj rohy. Za mňa neoceniteľná vec na cestách - v aute alebo v cyklovozíku nedám dieťaťu chrúmať vec, čo mu môže zaskočiť a týmto sa pekne nakŕmi dieťa samo, kým šoférujem a ani sa nezašpiní. V lietadle alebo vlaku je zas nepraktické vyťahovať fľaše a lyžicu.

anavixy
5. jan 2023

@annm81 super, ďakujem za odpoveď 😊

ls56
5. jan 2023

Pouzivame a nevieme si vynachvalit. Akurat ze mame z DM drogerie od petite mars.