icon

Papanie 3-mesačného dieťaťa

1. nov 2022

Ahojte, mám dcéru (3 mesiace). Stále ju kŕmim materským mliekom. Avšak z neho sa už nenasyti, je na ciciku aj pol hodinu, a o päť minút chce zasa papať. Mám jej už dávať také tie detské kašičky ? Prepáčte že anonymne, táto téma mi nieje sto krát príjemná

aliaray1
1. nov 2022

Nie, ved vsade mas napisane, ze prikrmy najskor od nesjorsieho veku. Poradila by som sa s pedi, lekar pozna tvoje dieta najlepsie.
Nasa sa v tomto veku tiez velmi casto pytala. Je normalne, ze aj 20x za den.

pribinak
1. nov 2022

Žiadne kasicky, to je príliš skoro. Ak nemáš dosť svojho mlieka tak umele

autor
1. nov 2022

@pribinak akoze mám dosť mlieka, ale nič si nemôžem spraviť bábätko je stále na mne, a stále hladné. Veľká jedacka to je, a viem že už ju to mlieko nenasyti

martul
1. nov 2022

Tri mesiace sú veľmi skoro na prikrmy, konzultuj to s doktorkou, alebo ju skús vážiť či priberá, možno ju bude treba dokrmovat UM. A s anonymnom sa netráp, čo je na tom stokrát nepríjemné, veď sa bavíme o strave pre dieťa! Keby si videla čo sem niektoré pofotia a tie témy zivotne dôležité 🤦

pribinak
1. nov 2022

Ale to nie je iba o hlade, ona hľadá tvoju blízkosť

autor
1. nov 2022

@pribinak áno asi 🙂
Pôjdem sa našou detskou doktorkou, poradím sa s ňou 😉

panelacikova
1. nov 2022

trojmesačné sa píše spolu, to len tak na okraj. a čo sa týka tvojej otázky, je to už dávno, čo som mala bábo, ale v danom čase je na kašičky ešte asi zbytočne skoro. dieťaťu absolútne postačí mlieko. čo viem z niektorých diskusií, niektoré deti si vyžadujú, aj keď sú sýte, pretože im asi dobre robí "dudlať", neviem to s istotou, kojila som veľmi krátko a u nás dominoval cumeľ 😀 a ako píšu baby vyššie, pokiaľ prosperuje, neuberá na váhe, je zdravé a spokojné, počkať s príkrmami. tiež by som zvážila, či začať práve kašičkami, ale to si už vážne nepamätám 😀

natalala
1. nov 2022

Babatko chce byt na tebe nie len preto ze je hladne, ale aj preto ze ho ukludnuje a paci sa mu kontakt s tebou. Pre 3 mesacne dieta je mlieko uplne postavujuce urcite by som mu nedavala kase.

dominidi
1. nov 2022

Take ze materske mlieko ju nenasyti neexistuje..neexistuje slabe mlieko, existuje iba malo mlieka a dostatok mlieka..ak hovoris ze ma dostatok, problem bude inde, nieje hladna, jednoducho potrebuje mamu, mojkat sa, mpzno pocituje nejaky diskomfort a mozno je to naozaj len emocionalne..vydrz a urcite nedokrmuj ak pekne probera a je spoko..moj mava toez take dni, ze je prisaty vacsinu dna

mareri
Odpoveď bola odstránená