Papanie 3-mesačného dieťaťa
Ahojte, mám dcéru (3 mesiace). Stále ju kŕmim materským mliekom. Avšak z neho sa už nenasyti, je na ciciku aj pol hodinu, a o päť minút chce zasa papať. Mám jej už dávať také tie detské kašičky ? Prepáčte že anonymne, táto téma mi nieje sto krát príjemná
Žiadne kasicky, to je príliš skoro. Ak nemáš dosť svojho mlieka tak umele
@pribinak akoze mám dosť mlieka, ale nič si nemôžem spraviť bábätko je stále na mne, a stále hladné. Veľká jedacka to je, a viem že už ju to mlieko nenasyti
Tri mesiace sú veľmi skoro na prikrmy, konzultuj to s doktorkou, alebo ju skús vážiť či priberá, možno ju bude treba dokrmovat UM. A s anonymnom sa netráp, čo je na tom stokrát nepríjemné, veď sa bavíme o strave pre dieťa! Keby si videla čo sem niektoré pofotia a tie témy zivotne dôležité 🤦
Ale to nie je iba o hlade, ona hľadá tvoju blízkosť
@pribinak áno asi 🙂
Pôjdem sa našou detskou doktorkou, poradím sa s ňou 😉
trojmesačné sa píše spolu, to len tak na okraj. a čo sa týka tvojej otázky, je to už dávno, čo som mala bábo, ale v danom čase je na kašičky ešte asi zbytočne skoro. dieťaťu absolútne postačí mlieko. čo viem z niektorých diskusií, niektoré deti si vyžadujú, aj keď sú sýte, pretože im asi dobre robí "dudlať", neviem to s istotou, kojila som veľmi krátko a u nás dominoval cumeľ 😀 a ako píšu baby vyššie, pokiaľ prosperuje, neuberá na váhe, je zdravé a spokojné, počkať s príkrmami. tiež by som zvážila, či začať práve kašičkami, ale to si už vážne nepamätám 😀
Babatko chce byt na tebe nie len preto ze je hladne, ale aj preto ze ho ukludnuje a paci sa mu kontakt s tebou. Pre 3 mesacne dieta je mlieko uplne postavujuce urcite by som mu nedavala kase.
Take ze materske mlieko ju nenasyti neexistuje..neexistuje slabe mlieko, existuje iba malo mlieka a dostatok mlieka..ak hovoris ze ma dostatok, problem bude inde, nieje hladna, jednoducho potrebuje mamu, mojkat sa, mpzno pocituje nejaky diskomfort a mozno je to naozaj len emocionalne..vydrz a urcite nedokrmuj ak pekne probera a je spoko..moj mava toez take dni, ze je prisaty vacsinu dna

Nie, ved vsade mas napisane, ze prikrmy najskor od nesjorsieho veku. Poradila by som sa s pedi, lekar pozna tvoje dieta najlepsie.
Nasa sa v tomto veku tiez velmi casto pytala. Je normalne, ze aj 20x za den.