icon

Parný stroj a mixér Avent 4v1 - čistenie nádrže

renikar
20. júl 2017

Ahoj mamicky. Chcem sa poinformovat ohladom cistenia nadrze vody parneho mixera avent. Samozrejme vodny kamen je top ale su tam aj hnede usadeniny, ktore neako nemyslim ze skodia no pre moje kuzelne vsetkovidiace oci skodia. Cistila uz niektora majitelka tento pristroj? A ako? Voda ocot citron? Dakujem. Inak mimochodom, zabralo mi vela casu rozhodovanie sa ci kupit ci nie, napokon som riskla a je to fakt super pomoc...odporucam...aj s pod ruky pri preskumani predajneho stroja. Dakujem...krasny den nam vsetkym.

Strana
z2
dejna_
22. apr 2023

@kamilka_m nenahralo mi to fotky ..ale toto plastové

mickey24
19. dec 2023

@dejna_ podarilo sa ti to nejako dat dolu? Ja som teraz kupila z bazaru a je to ble 🥴

dejna_
19. dec 2023

@mickey24 nepodarilo bohužiaľ 🤦 a to som písala aj výrobcovi..možno nejaký opravár by to dal dole ale bála som sa experimentovať 😅

mickey24
20. dec 2023

@dejna_ no ved to ze sa bojim ze to pokazim 😅

lusyandela
19. jan 2024

Ahojte dievčatá ja by som sa chcela opýtať či nemáte niektorá skúsenosť s týmto:.Po kratkom naparovani zacne pipat kontrolka naparovania a stroj sa mi vypne.skusala som podotahovat,vodu odliat/priliat a nič.robi mi to už 4.den.mám nervy🙄😬😤😤😉.ďakujem

tulipanicek
20. jan 2024

@lusyandela Mne to original robí len keď nemá vodu. Aký starý máš prístroj? Odvapnujes pravidelne?

lusyandela
Autor odpoveď zmazal
Strana
z2