Poraďte stolný mixér na smoothie
Prosim o radu majitelov stolnych mixerov 🙂
Chcela by som si kupit stolny mixer, najma kvoli priprave smoothies, takze by mal byt schopny rozmixovat vacsie mnozstvo suroveho ovocia a zeleniny, idealne bez pridania tekutin. Mixovacia nadoba by mala mat objem min. 1,5 l a mal by byt co najvykonnejsi.
Na nete som hladala aj recenzie na rozne typy stolnych mixerov ale zaujimali by ma aj prakticke skusenosti ci uz pozitivne alebo negativne - bez akych funkcii by ste si mixer nevedeli predstavit, co sa vam osvedcilo/neosvedcilo, s akymi typmi resp. znackami ste spokojne/i a preco, na co si davat pozor pri vybere, skratka vsetky prakticke informacie 🙂
Urcite nechcem ist do smoothie makera, lebo mixer budem prilezitostne vyuzivat aj na ine ako na smoothie a potrebujem mixer s co najvacsou nadobou. A tycovym ich uz nechcem robit, dva uz to totiz nezvladli 😖
@sims4 Vies co najdem ti ho na internete rovno ale na ich stranke a uz si potom pozri, ze kde sa da kupit lebo neviem ake mate u vas obchody. Vies ako to je, v kazdom meste je to inak. https://www.sencor.sk/nutri-mixer/snb-6600-bk tento mam, hned tam mas aj tlacitko, ze kde kupit tak si ho najdi alebo ved aj cez internet si ho mozes objednat ak ti to je pohodlnejsie. podla mna je fajn, tak dobry spratny, jednoducho sa ovlada a rovno z tej nadobky, v ktorej si mixujes, si vies spravit aj flasku a zobrat si ju so sebou
@danka808 ja sa snazim v poslednej dobe piect chleba doma, mame vzdy cerstvy a s tym veru viem zjest vsetko. aj suchy mi chuti :D fakt? ja sa bojim, ze to tam bude moc vyrazne. s cim si to miesala?
@elistek13 Jasné, prepáč neviem prečo som sa neozvala, normálne som zabudla. Aj som si hovorila, že ti musím dať vedieť ako mi sadol. Kúpila som ho pár dní na to a už žijem zdravšie :D Je to takto jednoduchšie lebo aj keď som veľmi hladná tak to tam len nahádžem a môžem "jesť".
@danka808 Fakt? Tak to musím vyskúšať aj keď ja moc paradajkový džús nemusím ale dám tomu šancu
@danka808 Rovno aj takto dzus pouzivas? Nie su lepsie cerstve paradajky alebo nejake lupane? Ja nemam rada ked tam zostavaju tie supky niekedy vies pri takychto veciach. Ja som si nasla nejake recepty akoze na internete tak som zvedava ci mi nejake z toho budu chutit, lebo su vacsinou cele zeleninove :D
@sims4 vies co mne ten dzus vyhovuje trosku viac ako cerstve paradajky kvoli tomu, ze tam nie su semiacka. to nemam moc rada ked to v tom citim, ako dieta ma aj natahovalo ked som citila nieco take v piti takze tomu sa vyhybam ked sa dat. ale mozes pouzit napriklad konzervove lupane miesto toho 🙂
@danka808 Hej to je pravda to nemám rada ani ja. Skúšala som si napríklad do toho primiešať aj tie chia semiačka ale nesadlo mi to vôbec :D Chcela som aj ten puding z toho skúsiť spraviť ale to som si teda povedala, že to ani nebudem skúšať keď som to nezládla ani henta v tom smoothie :D
@elistek13 vyskusaj, za to nic nedas. prinajhorsom ked ti to nebude chutit tak si ho spravis proste iba raz. ale je to zdrave aj tie zeleninove cisto. vela robili teraz aj ten zelerovy dzus a to pit kazde rano, ze je to super pre organizmus ale to som ja napriklad nedala :D ale mozem si povedat, ze som to aspon vyskusala
@sims4 Vies co tam bolo napisane, ze to moze ist normalne do umyvacky, niekedy ked som len doma tak ked dopijem tak to len vyplachnem vodou ale vies ked niekde som tak sa mi to neda hned oplachnut a potom sa to uz trochu horsie umyva a vtedy sa hodi prave to, ze sa to da dat aj do umyvacky

@ice8 ja mám nutribullet už cca 4-5 rok a používam ho denne..hlavne teraz keď synovi mixujem príkrmy, alebo ak aj chcem hladkú omáčku tak za 4 sekundy to mám úplne na hladko...doteraz funguje na 100% ... Mám aj klasický tyčový mixér s nadobkami kde sa dá zase mixovať nožmi, no nevymixuje tak ako nutribullet ... Ja môžem len odporúčať
@lucianakoniku