icon

Príkrm pre 5 mesačné dieťa

zuzkababy
28. feb 2014

Aky prikrm ste skusali davat 5mes. babetku

cerez
28. feb 2014

Ak myslíš prvý, tak mrkvičku. Mne domácu moc nechcel, ale od Hipp je výborná. Tak sme odštartovali prvé lyžičky a potom to šlo pekne.

zara0201
28. feb 2014

Ako prva mrkva. Domaca, s trosilickou glukopuru. Hipp sa nam zdal kysly. A taka domaca mrkvicka je domaca mrkvicka. Davali sme cistu mrkvu 3 dni, potom pridali zemiak na 3 dni, potom brokolicu na 3 dni.

evka_evka
28. feb 2014

Mrkva,zemiak,brokolica,kalerab,petrzlen,ķralik....to sme zatial vsetko skusili

silvialilien
28. feb 2014

A dalsie 3 dni co ste dali a potom? Ryzu ste tiez dawali w 5 tom mesiaci uz?

silvialilien
28. feb 2014

@evka_evka behom 5 teho mesiaca?

fopka
28. feb 2014

klasika mrkvou, pomaly, po dve - tri lyžičky 😀... neskor zemiak s mrkvou, lebo som zistila, ze samotnu mrkvu nechcel a nechce ju doteraz.... ale vsetko domacky robene, ziadne hotove z obchodu

evka_evka
28. feb 2014

Ano v priebehu mesiaca.zacala ked mala 4a pol mesiaca a teraz ma 5 a pol.chuti jej vsetko.este papa aj ryzovu kasicku od nutrilonu.

evka_evka
28. feb 2014
evka_evka
28. feb 2014

@silvialilien odpisala som vyssie len som vas neoznacila

livocka21
28. feb 2014

Prva bola mrkvicka od hame 🙂. Chutila a nebol problem ani so stravenim...teraz papame kasicky aj zeleninove aj ovocne aj domace aj kupovane...ani kupovane nemozu byt zle, kedze babu nesmu ublizit....ja som s hame spookojna...

silvialilien
1. mar 2014

@evka_evka a normalnu ryzu doma warenu napr z mrkwou si uz dawala?

silvialilien
1. mar 2014

Weru w obchodoch je tych prikrmov a wyziw neurekom wela..a cukinu ste skusali dawat w 5 tom mesiaci?

evka_evka
1. mar 2014

@silvialilien ryzu este nie.to dam az po pol rocku.kupovanu jej davam len tu kasicku.inak ma vsetko domace.aj kralicek je bio 😉 to pre nu chova dedo.aj vyziva ovocna je domaca.cuketu sme este neskusali.ale detom vraj chuti trkvica hokaido.ibaze teraz neni sezona.

silvialilien
1. mar 2014

Dobre...dakujem....za rady