icon

Príkrmy, režím a kojenie

kattien1992
4. júl 2021

Ahojte, prosím tie co kojite ako sa vám najviac osvedčilo dávať prikrmy? Malý ma cez deň 3 spánky a zisťujem ze. Nakŕmiť ho obedom pred prvým spánkom nemá zmysel je to skoro a pred druhým už neskoro. Alebo to nacasovat nejak medzi? Co sa vám osvedčilo? Ako druhé chcem postupne zaviesť desiatu a to už naozaj neviem kedy budem dávať 🥴 #prvedieta #vsetkomatrapi

s_a
4. júl 2021

Však mu nemusíš dať jesť hneď pred spaním.. nerozumiem prečo medzi prvým a druhým spánkom by bolo neskoro

annnna18
4. júl 2021

Vstaneme o 7 ma mlieko, ide spinkat o 9 ked sa zobudi dam ovocnu vyzivu desiatu to je cca o tej 10:00 + ak chce cucnut mlieka potom o 12:00 ide spinkat a ked sa zobudi dam obedny prirkrm zeleninka+masko

ajka0207
4. júl 2021

@kattien1992 nejak nechápem prečo skoro, alebo neskoro. Ja som vždy zavádzala prikrm v čase keď sme my jedli, ak vtedy spala, tak som posunula nás obed kým sa zobudila alebo som jej dala najesť samej

poslednepogo
4. júl 2021

@kattien1992 vstal z prvého spánku o 11tej, o 12 mal obed o 13 išiel znova späť keď sa zobudil o 15 mliečko

lenka2710
4. júl 2021

@kattien1992 ja dávam môjmu ráno po zobudeni mlieko, okolo 10 - ovocie, jogurt! Už má len jeden spánok, pred spaním dostane fľašu, keď sa zobudí tak ma zeleninku, zeleninku + mäsko alebo polievku, večera kaša väčšinou a potom pred spánkom ešte cucne trocha mlieka!
Neboj, ved tri spanky nebude mať stále! Môj mal od pol roka dva a od 11 mesiaca len jeden
Koľko má malý!?

lenka2710
4. júl 2021

@kattien1992 a keď mal dva spanky, tak ráno mlieko, pred spaním nejaké ovocné pyré čiže pred 10, keď sa zobudil o tej 12 tak mal zeleninku, polievku, pred druhým spánkom cucol trochu mlieka, keď sa zobudil tak mal kasu a potom zasa mlieko pred spaním a keď mal tri spanky, to bol ešte maličký, to sme s prikrmami len začínali, takže keď bol hore či už pred obedom alebo aj poobede, tak trošku prikrmu! Môj toho moc nezjedol, boli to len také skúšky a spoznávanie jedla a chutí 😂 teraz by zjedol všetko čo nezje jeho 😂😂