icon

Príkrmy v sklíčku podľa veku

29. dec 2022

Mam taku otazku, minule som zapocula v drogerii rozhovor mamy a dcery, kupovali prikrmy. Mama chcela pre dieta nejake v akcii a dcera jej hovori ze to nekupuj to je pre 6 mesacne a ona uz ma 10. Tak ma to vlastne prvy krat napadlo ako to je? Mozem dat mojmu skoro 12 mesacnemu prikrm kde je uvevedene napriklad 6+? Nie je tam mensia nutricna hodnota? Mne tie mensie vyhovuju kvoli gramazi, malokedy zje cele. (Ano, aj varim prikrmy doma).

joannita
29. dec 2022

Jasne ze mozes. Ide tam skor o to, ze tie 6+ su skor kašovité, cize rozmixovane a tie napr. 12+ uz maju vacsie kusky. Tiez napriklad 6 mesacne dieta by este nemalo jest nejaku potravinu, ale 12mesaxne ju uz moze.

yanni
29. dec 2022

No radsej mu uvar sama. Ale ked uz chces sajrajt z poharikov, tak jasne, ze mozes aj tak. Ono je to ta gramaz a aj konzistensia. Pre tych najmensich je to uplne pomixovane. Cim starsie, tym je tam viac kuskov. Moje deti to jest nechceli. Kupili sme raz na dovolenku a vsetko to vypluvali.

luliu
29. dec 2022

Jasné, že môžeš, rozdiel je v konzistencii

aliaray1
29. dec 2022

Ahoj, mozes. Tie pre vacsie obsahuju vacsie kusky a tie maju vyznam aj preto, lebo maju suvis s vyvojom reci.