icon

Recept na zdravé "keksy"

ma12345
14. aug 2018

Baby, ak mate, dajte nejaky dobry a overeny recept na "keksy" pre ca. 11 mesacne dieta. Idealne bez vajec, minimum cukru (nejaky zdravsi, ked uz), nie celozrnne (kedze to este nemozu v tomto veku).
Budem vam vdacna ;)

Strana
z2
esterba
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
28. aug 2018

@esterba tak by si mohla pochopit aj ty, ze nie vsetci, co im doma maminy piekli normalne kolace, maju automaticky cukrovky a obezity a ze existuje aj nieco ako “zdrava miera”.....

esterba
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
28. aug 2018

@esterba mozeme sa chytat za slovicka, tak keksy 🤦🏼‍♀️

esterba
Autor odpoveď zmazal
zuzuliennka1
30. aug 2018

@esterba sorry ale tento traktat citat nebudem, ty uz ides uplne odveci 😂😂 ja som len napisala, ze sa daju piect aj normalne kolace s cukrom, a ze z toho automaticky nemusia byt obezne deti (teda, michelinkovia, aby som ta citovala)... len treba zdravu mieru, na mna neposobis nijako 😁 neriesim, a ked babka dava podla teba dost kolacov, a zaroven chces robit aj ty keksy - tak sa vraciam k tomu, o com od zaciatku pisem - je to len a len o tvojej vychove a vedeni... babke bud zakaz, popros, aby kolacov az tolko nerobila, lebo ti to narusa tvoj stravovaci plan.. mna len zarazila veta, ze chces zaroven keksy pre dieta, ktore ale budu najlepsie uplne bez cukru (tak naco potom? 😂) to mi pride ako plienkova torta, sorry... “chcem na narodky tortu. ale bez cukru, bez vajec, bez lepku, bez laktozy,...” 🤦🏼‍♀️ michelinka mozes mat aj zo “zdravych ovocnych stiav” kde je cukru viac jak v kolaci

ivka.pirulka
14. sep 2019

@zuzuliennka1 ja teda neviem, ale prečo by mal byť taký problém, že miminkám aspoň do roka nechceme dávať prídavky cukru? Teba "od narodenia" napchávali cukrom?

zuzuliennka1
3. okt 2019

@ivka.pirulka nie, lebo moja babka nesla proti vychove mojej mamy a nepiekla presladene kolace ani mi nedavala nic, co by mi nedala aj mama

20zuzana20
Odpoveď bola odstránená
Strana
z2