Smoothie mixér
Potrebujem sa dostať do formy, všade propagujú smootie ako super doplnok stravy alebo ako napríklad skvelé raňajky. Rada by som si kúpila na prípravu mixér.. aký používate?
@gab_riella Nepotrebujes zvlast mixer. Mne vsetko pomixuje mixer co mam v robote-aj lad, aj oriesky.
Dalsia haraburda,ktora ma len iny nazov...😉
@gab_riella ahoj..Ja mám tento.. https://www.hej.sk/stolny-mixer-concept-sm-3350... je ľahko použiteľný,malý,šikovný,cenovo dostupný a ľahko udržiavatelny 😁 no čo viac nám ženám treba 😂😂 mám ho už cez 2 a pol roka a som Max spokojná 😉 minulé dokonca mi trebalo práškový cukor a nemala som,tak som šupla kryst.cukor do mixéra a čuduj sa svete rozmixoval mi to 😊😊 odporúčam 😉
My sme dostali k výročiu ozaj perfektný mixer Vitamix- je neskutočne výkonný, málo hlučný, robíme si smoothie skoro každý deň a parádne všetko zmixuje do hladučka za menej ako 1 minútu, špenátové či šalátové listy sú zmixované tak dokonale, že by jeden ani neveril, že sú naozaj tam. "Meliem" na ňom aj mak a robíme si orieškové maslá. To náš pôvodný Braun absolútne nezvládal.
Bol drahý ako šľak, ale našťastie sa nám podarilo presvedčiť širokú rodinu, že nech sa radšej nám poskladajú na toto, ako máme dostať niečo, čo by bolo pre nás zbytočné.
My sme si už dávnejšie chceli kúpiť nejaký výkonnejší a robila som si prieskum trhu a presvedčilo nás aj to, že má záruku 7 rokov a že kdyby-něco, nemusím ho posielať do servisu niekde do Holandska či kde.
Rozmýšľala som aj nad menším a trochu menej výkonným ( a lacnejším) tiež od nich, ale tá nádoba sa mi zdala pre 3 malá a fakt sme dobre vybrali, lebo takto to všetko zmixujem na 1x a nemusím mixovať pre každého zvlášť.
@anulienkalenka môžem vedieť značku??? ďakujem
Závisí to aj od toho koľko si ochotná do neho investovať. Ja som mala lacný smootie mixér asi za 30€ možno, ale moc teda ma ten výkon neoslovil. Potom sme teraz začiatkom mesiac kúpili tento http://www.letakomat.sk/nay-elektrodom/aktualny... nutribullet a maximálna spokojnosť, to je naozaj neporovnateľné, no len aj tá cena je dosť neporovnateľná.
spominany vitamix je pecka, ale taka je aj cena, drahsi uz na trhu ani nie je. ja mam doma wmf z nemecka, u nas velmi nie je v obchodoch, a je super. ak chces len na ovocie ci zeleninu, nie orechy ci lad, tak ti staci nejaky slabsi
u nas doma mame tiez vitamix, urcite sa oplati investovat pre tych co ho planuju vyuzivat na vsetko
ja som kupila iba malicky hurom od vitariana, a uplne staci, rozmixuje najemnucko, je malicky, zvazujem nad kupou vacsieho do buducnosti

Ja som dostala na vianoce min. rok úúúplne super mixér, rozmixuje dokonca ľad aj oriešky! Rýchla príprava - všetko nakrájaš, nahádžes do mixéra a máš luxusné raňajky alebo osvieženie v letných dňoch.