Snacky pre deti

5. mar 2023

Viete mi poradiť overené recepty na snacky pre deti? Niečo do ruky, na žužlanie. Slané aj sladké, samozrejme ideálne bez cukru.
Niečo na štýl - piškóty, chrumky, tyčinky......
A od kedy je možné ich dávať deťom? Od ukončeného 5. mesiaca?

autor
5. mar 2023

Momentálne je po ukončenom 4.mesiaci a už papá príkrmy a kašičky. Je na UM

autor
5. mar 2023

Pripadne poradiť nejakú www stránku alebo knihu

hederamonstera
5. mar 2023

Myslim ze tak skoro nepotrebuje ziadne snacky. Moj ma normalne ranajky, desiata, obed, olovrant, vecera. Nic medzi tym.
Ak niekde sme, tak mam so sebou tvrdy syr a ovocie, kapsicku alebo biely jogurt alebo jediny snack co ma na cestach su take hviezdicky od Gerber(zelena plechovka).

autor
5. mar 2023

@hederamonstera ide o to, že už teraz by chcela všetko žužlať. Na dudle nie je. Kupované viem, že sú od 5.mesiaca, no také jej nechcem dávať

hederamonstera
5. mar 2023

Ako co zuzlat? Vsak nech zuzle hracky a pod

christie11
5. mar 2023

Ked uz bude mat zavedenu zeleninu,mozno nieco taketo ale bez cukru
https://dobruchut.aktuality.sk/recept/71898/mrk...
Stranka Tinkine recepty je super

gabu_lienka
5. mar 2023

Male dieta zuzle vseto preto, ze to skuma, nie preto, ze to chce zje. Par mesacne dieta, ktore zacalo s prikrmami ozaj snacky nepotrebuje.
Starsiemu (3r) ako snacky kupujem v DMke ovocné kože (cez leto sme robili aj doma), ovocne tycinky, kapsicky, piskoty, alebo mrkvu, uhorku, jablcko, hrozno.

hviera81
5. mar 2023

v dm maju bez cukru

banalu
5. mar 2023

Ja som mojej davala, este ked nebola na prikrmoch, okolo 4 M, zuzlat mrkvu celu ostruhanu, stvrtku uhorky aj so supkou ( potom neskor ked dokazala uhorku rozkusnut aj bez zubov tak polku uhorky), prijemne jej to chladilo dasienka. A ked som zaviedla zeleninu a maso, dala som jej cely rozok do ruky a tym som zaviedla lepok. Prikrmy som zacala zavadzat uplne pomalinky od 5,5 M a tiez bola na UM. Snacky ako opisujes az ovela ovela neskor. Ale vacsinu z toho co si napisala ani nechcela.

majlo1234
5. mar 2023

Moj jedol snacky od nejakeho siesteho siedmeho mesiaca- vacsinou kupovane v DMke, maju dost velky vyber, najdes aj dobre zlozenie, ak sa vyznas. Prve boli asi obyc kukuricne chrumky, neskor mangove srdiecka, barco, on na tom zije doteraz, ked chodime po vyletoch😄