icon

Stolica u 6-mesačnej po zjedení banánu.

merry1
3. feb 2020

Pekný deň milé mamičky mala ma 6mesiacou stále ju kojim včera som jej dala bananik nemali vaše deti takú stolicu čo to môže byť?? ďakujem

Stolica u 6-mesačnej po zjedení banánu.Stolica u 6-mesačnej po zjedení banánu.
majamat
3. feb 2020

moja taku stolicu mavala, robili jej aj vyter a na nic sa neprislo. nejaky cas - mozno par mesiacov to trvalo, potom to preslo.

eliska13
3. feb 2020

@merry1 myslíš tie nitky to sú kúsky z banánu

fridi96
3. feb 2020

Tiež od banánu sme mali takúto stolicu aj som sa zľakla ale ako nepapala banán zase mala normálnu takze to bude od banánu

lucindav
3. feb 2020

@merry1 je to len banán. Tiež som sa toho kedysi zľakla ale keď mi raz zvyšok popuceneho banánu čo mala nezjedla zostal, po chvíli to vyzeralo rovnako ako stolica 😂😂

merry1
autor
3. feb 2020

@lucindav
@eliska13
@majamat
@majamat ďakujem vám za odpoveď ak tie červíky červené myslíte že sú od banánu tak to ste ma fakt upokojili .Už tu dosť pobehujem a stresujem či nemá parazity 😊

eliska13
3. feb 2020

@merry1 áno je to ono😀ja som raz sa zľakla, keď jedol sezamovu pletenku a našla som biele som myslela, že vajíčka😂

fiafia
3. feb 2020

@merry1 😊 pamatam si ako ma to videsilo. Stolica po banane snad vylakala kazdu prvorodicku 😂

tanicka16
4. feb 2020

@merry1 Viem si predstaviť ako ste sa zľakla , môj malý mal tiež takúto stolicu po zjedení banánu tiež som už stresovala ale vraj je to v pohodee .. teraz má už 8mesiacov a prešlo ho to 😏