icon

Stolička Stokke tripp trapp

ivonka1990
8. nov 2012

Mamičky, chceme kúpiť našej princezničke stokke tripp trapp stoličku na papanie, prosím Vás aké máte s touto stoličkou skúsenosti? Oplatí sa investovať do nej?

deximix
4. jan 2016

Baby ste tu niekto? oplatí sa pre 7 ročnú na písanie úloh???? neskor bude možno aj druhé bejby ale rastuci stol sa jej nevmestí do izby, a pri riadnom stole to nie je košer. A nemáte niekto na predaj??

cawes
4. jan 2016

@deximix osobne si myslim ze na pisanie uloh by som volila skor uz neaku kvalitnu stolicku pre dospelych uz len kvoli hrbeniu pri pisani. Viem ze sa da nastavit atd., mam ju doma ale neviem ci by som maleho nechala v tej stolicke pisat ulohy

deximix
4. jan 2016

lenže stolička pre dospelých... neviem akoby vypadala taká kancelárska stolička v jedálni spojenej s obyvačkou... tu by mala tu vyšku akú potrebuje

sinuhe
12. apr 2016

Ahojte, nepredavate niekto prosim zachovalu Stokke tripp trapp stolicku /bez baby setu/? Dakujem!

deximix
12. apr 2016

@sinuhe zadaj do bazara Tripp trapp, sú tam 2 inzercie, jedno nové a za super cenu!

sinuhe
15. apr 2016

@deximix ok popozeram, dakujem

ostrovanka
14. jún 2016

@deximix podla mojich skusenosti sa urcite oplati kupit aj pre sedemrocnu. My mame dve stolicky, kazde dieta ma svoju, pouziva sa od 6 mesiacov, teraz mam prvaka, pise na nej ulohy, takze ked si rozpocitate na pocet rokov, ktore stolicku budete pouzivat, tak je to urcite vyborna investicia.

deximix
14. jún 2016

@ostrovanka uz je doma 3 mesiace. Je skvela

rivatha
Autor odpoveď zmazal
deximix
12. sep 2016

@rivatha my ju máme v kuchyni. Vyhovuje. sedíme na nej všetci. je super. nemenila by som

ivonka1990
autor
12. sep 2016

My ju využívame doteraz a dokúpili sme aj pultík 😊 na fotke mladšia dcérka 😊

rivatha
Autor odpoveď zmazal
deximix
13. sep 2016

@rivatha ano. Piše si ulohy, je. a neverila by si, ani svokra neverila, ale krajšie i píše... ale ked sa jej nechce je jedno na čom sedí 😀 😀 😀

rivatha
Autor odpoveď zmazal
rivatha
Autor odpoveď zmazal
philipha22
21. okt 2016

Ja mam jednu pre syna a jedna caka v kute pre dcerku... ani jedna nie je nova...ale kupovane ako pouzivane... uz maju svoje roky ale su v super stave...a ja by som nemenila... mali povodne kupene ikeacke stolicky na kolieskach...ale to idem rovno predat..... rozdiel je fakt v nostnosti..... stokke udrzi dospelaka.... tie lacnejsie verzie nemaju take pevne drevo a konstrukciu... fakt sa oplati investovat... jednak vyuzijes od narodenia... az do ..... kedy uznas za vhodne...ale napr. u nas v skolke ich maju aj ucitelky a videla som ich uz aj v kancelarii 😉

lucka_o
18. sep 2017

Kupim stolicku tripp trapp nemate na predaj niekto??? Dakujem

zofinka88
29. okt 2017

Aj ja sa hlasimm babyyy- kupila by som tiez stolicku ak daktora predavate????

elzika
29. okt 2017

@zofinka88 V bazari je jedna ;)

zofinka88
29. okt 2017

@elzika nevidimm juu 😭

zuzulix
17. nov 2017

@elienka
Dobry vecer,chcela byvsom sa Vas opytat,ze kde ste zohnali tu z kik.chcem ju uz dlhsie kupit a neviem sa jej dopatrat ani na nete.
Dakujem
Zuzana Kovacova

dancura
28. nov 2017

Kocky,nepredavate niekto? Vdaka

matulka1981
3. mar 2018

ahojte..prosim o radu...maly ma 8 mesiacov doteraz sme pozivali stokke newborn set k tripp trapp...dnes sme mu uz stolicku vymenili za tu mini kde
moze uz aj sediet aj s pultikom len nemam k tomu popruhy...tie z newborn setu mi tam nejako nepasuju...k tej mini stolicke treba kupit nejake ine popruhy alebo ich tam len blbo davam?...dakujem

pericolosa
3. mar 2018

@matulka1981 podla mna popruhy netreba.mame dve deti a ani pri jednom sme ich nepouzivali

matulka1981
3. mar 2018

@pericolosa a nevyliezalo ti odtadial?..bo maly sice len dnes tam bol prvy x ale na strany sa nahynal jedna radost🙈

pericolosa
3. mar 2018

@matulka1981 nie nevyliezol nikdy, skus mu dat nizsie tu sedaciu cast.

vintagekatka
5. nov 2018

@matulka1981 newborn set mahodou neppsuvate?🙂

matulka1981
5. nov 2018

@vintagekatka bohuzial uz predany😉

algida
4. apr 2019

Keby mal niekto záujem,práve predávam stoličku Stokke Tripp Trapp s baby setom a ostatným príslušenstvom, v prípade záujmu pozrite v bazári 😊