Stolička Stokke tripp trapp
Mamičky, chceme kúpiť našej princezničke stokke tripp trapp stoličku na papanie, prosím Vás aké máte s touto stoličkou skúsenosti? Oplatí sa investovať do nej?
lenže stolička pre dospelých... neviem akoby vypadala taká kancelárska stolička v jedálni spojenej s obyvačkou... tu by mala tu vyšku akú potrebuje
Ahojte, nepredavate niekto prosim zachovalu Stokke tripp trapp stolicku /bez baby setu/? Dakujem!
@deximix podla mojich skusenosti sa urcite oplati kupit aj pre sedemrocnu. My mame dve stolicky, kazde dieta ma svoju, pouziva sa od 6 mesiacov, teraz mam prvaka, pise na nej ulohy, takze ked si rozpocitate na pocet rokov, ktore stolicku budete pouzivat, tak je to urcite vyborna investicia.
@ostrovanka uz je doma 3 mesiace. Je skvela
Ja mam jednu pre syna a jedna caka v kute pre dcerku... ani jedna nie je nova...ale kupovane ako pouzivane... uz maju svoje roky ale su v super stave...a ja by som nemenila... mali povodne kupene ikeacke stolicky na kolieskach...ale to idem rovno predat..... rozdiel je fakt v nostnosti..... stokke udrzi dospelaka.... tie lacnejsie verzie nemaju take pevne drevo a konstrukciu... fakt sa oplati investovat... jednak vyuzijes od narodenia... az do ..... kedy uznas za vhodne...ale napr. u nas v skolke ich maju aj ucitelky a videla som ich uz aj v kancelarii 😉
Kupim stolicku tripp trapp nemate na predaj niekto??? Dakujem
Aj ja sa hlasimm babyyy- kupila by som tiez stolicku ak daktora predavate????
Kocky,nepredavate niekto? Vdaka
ahojte..prosim o radu...maly ma 8 mesiacov doteraz sme pozivali stokke newborn set k tripp trapp...dnes sme mu uz stolicku vymenili za tu mini kde
moze uz aj sediet aj s pultikom len nemam k tomu popruhy...tie z newborn setu mi tam nejako nepasuju...k tej mini stolicke treba kupit nejake ine popruhy alebo ich tam len blbo davam?...dakujem
@matulka1981 podla mna popruhy netreba.mame dve deti a ani pri jednom sme ich nepouzivali
@pericolosa a nevyliezalo ti odtadial?..bo maly sice len dnes tam bol prvy x ale na strany sa nahynal jedna radost🙈
@matulka1981 nie nevyliezol nikdy, skus mu dat nizsie tu sedaciu cast.
@matulka1981 newborn set mahodou neppsuvate?🙂
@vintagekatka bohuzial uz predany😉
Keby mal niekto záujem,práve predávam stoličku Stokke Tripp Trapp s baby setom a ostatným príslušenstvom, v prípade záujmu pozrite v bazári 😊

Baby ste tu niekto? oplatí sa pre 7 ročnú na písanie úloh???? neskor bude možno aj druhé bejby ale rastuci stol sa jej nevmestí do izby, a pri riadnom stole to nie je košer. A nemáte niekto na predaj??