Syn nevie piť z fľašky. Čo robiť?
Jaaaaj baby...Ja mam malo mliecka od zaciatku a maly uplny ceckos...absolutne nedokaze ziadne flasu chytit v ustach ide ma slahnut...uz ked je velmi hladny mu davam po lyzickach ale je to hrozne pracne a polovica mu vytecie von...raz som skusila ciebku ale vobec mi to neslo...co mam robit, mal niekto taky problem? dakujem
@lenkamatus
Chapem to zufalstvo, tiez sme si presli kadecim pri kojeni. Ale ked mas pocit ze je hladny, skus dat mlieko cez striekacku. Moja mala dojcensky strajk - prsnik iba ked spala, flasa v ziadnom pripade, tak som krmila chvilu striekackou. A ked budes velmi zufala, opakuj si dookola, ze z toho vyrastie. O chvilu bude lepsie
@kikus48 moringa?? a ako si ju uzivala? skusim si ju kupit..ja uz neviem je to velmi vycerpavajuce nonstop to riesim...a snazim sa ho nejako dokrmit ale nejde to tak lahko ved sama vies...tieto deti spekulanti to je hruuuza...
To je iba tvoj pocit že máš málo mlieka alebo ti to povedal aj nejaký odborník ? Pretože vážiť dieťa či dost vypilo....robíš sama sebe zle. Aký dopyt = taká ponuka. Veľa žien si myslí že má málo mlieka alebo slabé mlieko. také neexistuje. Ak je malý pokojný a najedený, tak koj aj každú hodinu, hodinu a pol...ono sa to časom upraví. Ja som kojila 2 roky iba z jedného prsníka, do 6 mesiacov bola dcérka iba kojená. Fľašku nechcela, vždy som sa bála že bude mať málo a nikdy nemala. Ked pýtala tak som jej vždy dala, same sa to upravilo. Tak nezúfaj. Mne nepomohla ani vinea, ani čierne pivo, lieky som nebrala. Aj metlu som pila aj čaj na dojčenie..ked som prestala ani nemám pocit že by sa niečo zmenilo. Hlavne sa nevzdávaj ! 🙂
@lenkamatus 3x3 tbl. Objednaj z piperinu. Lacna je oproti senovke.
neviem, či to tu bolo spomenuté, ale vyskúšaj ešte vajíčkovú polievku😉
@didamt Ahoj, ako ste to zvládli na jednom prsníku? My máme 3 týždne a malý úplne bojkotol jeden prsník ,bojím sa, že bude mať málo a dlho to nevydržíme s jedným. Ten odmietnutý si odsávam, ale neviem to do neho nijako dostať, keďže fľaše všetkého druhu odmieta a teraz v tých teplotách mi riadne redne, málo ciká a neviem do neho nič dostať - niekedy reve ako besný - čo neviem, či od hladu, alebo bruško:o). Dá sa to zvládnuť aj s jedným prsníkom? Malá bola spokojná? My sa kojíme ako často chce, len on si nenechá nanútiť a potom neciká, je to kríza.
Urcite si zavolaj laktacnu, ona vyhodnoti, či mu ide dosť mlieka. A celkovo Ti pomôže...
Držím palce!
@sueh my sme vydrzali 22 mesiacov na 1 prsniku. Flasku odmietala. Aj odsate zamrazene mliecko som vyhodila. Zo zaciatku som mala obavu a kupila aj UM ale nepouzila som. Po par tyzdnoch sa ponuka vyrovnala dopytu a 6 mes bola iba dojcena..nedokrmovana..neprikrmovana. vela mamixiek ma tento problem neboj. Hlavne to netreba vzdat ja som dojcila prve tyzdne kazdi hodinu s pol..dve a to aj v noci. Drzim palce.

@lenkamatus vyskusala si aj ine flase? moja chcela len tomee tipee, tie maju cumle ako bradavka...ostatne mi vypluvala 🙂