icon

Tommee Tippee fľaša so senzorom

anicka246
17. aug 2013

Ahojte maminky, chcem sa spýtať sú tieto fľašky len na mlieko, alebo to využijem aj potom napr. na čajík ?? http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=15831491&tab=0
ďakujem zatiaľ

mmmj
17. aug 2013

To je jedno, su na pitie, myslim, ze tam mozes dat cajik v pohode...

katie555
17. aug 2013

@anicka246 mozes aj na caj..
Ale ak planujes kojit , tak flasky moc nepotrebujes. Ja som po pol roku zacala davat vodu ale uz z poharika zo sosacikom a nie flasky

sense
17. aug 2013

mame doma flasky tej znacky a spokojny sme neboli nakolko som kojit nemohla aj tie najmensie cumliky zahlcovali malu vzduchom, mlieko jej tieklo kade tade.....potom sme vyskusali flasku Avent, dostali sme ju ako vzorku gratis niekde a nevieme si vynachvalit. Mozno ze nie je tak tvarovo pekna ako tommee tippee ale urcite lepsia...

scaramelka
17. aug 2013

Ja som tieto fľaše používala a bola som veľmi spokojná. Na čajík sú menšie fľaše.

raza
17. aug 2013

@sense my tiež používame avent, ale môžem povedať, že malého dosť zalieva mliečko... akurát neviem, či je to chyba flaše, alebo toho, že Maťko je strašne pahltný a rýchlo pije...

katy1979
17. aug 2013

@anicka246 dievca a naco flase? Chces kojit? Chces tak neries. Ak bude treba flase sa daju nakupit vzdy.

sense
18. aug 2013

@raza no my sme pouzivali dlho cumlik jednotku, a az v troch mesiacoch este len dvojku, lebo z trojky ju zalievalo, a raz som si nevsimla ze vypadol kruzok z flase a vtedy ju zalievalo a mala potom aj bolesti brucha odvtedy davam pozor aby tam ten modry kruzok urcite bol.