Učiaci hrnček na pitie - recenzie
Dievčatá, aké mate skusenosti s učiacimi hrnčekmi na pitie? Su dobre alebo su to len vyhodene peniaze? Alebo ktorý je podľa vas najlepsi (aka značka)? Naučili sa vaše detičky z toho pit a plynule ste prešli na normalny poharik? Dakujem za odpovede.
ja som kupila, ale fakt peniazky vyhodene, som povedala, ze uz sa nedam zmiatnut takymito tahmi reklamnymi. Som sa uz na viac veci dala ukecat a po vacsine to boli vyhodene peniaze, za mna sa neoplati do toho ist. Klasicky pohar je najviac a pomaly postupne sa ucit 😉
Dakujem dievčata za vase nazory, maly mi odmieta z normalneho poharika, tak som si myslela, ze tymto to vyriesim. Ale asi to potrebuje len cas a moju trpezlivost. Vdaka.
Daj malemu do normalneho pohara slamku a casom bude chciet pit aj normalne...moj ten plastovy hrncek so sosakom nikdy nepochopil😀
Za mna zbytocne vyhodene peniaze kupila som 3 a zbytocne...maly chce len pekne s obycajneho pohara alebo zo slamkou....tak inak ak by ste mali zaujem o uciaci pohar rada posuniem😀
My máme od Nuby a aj od Avent-u a sú super. My sme skúšali aj normálny pohár, ale sú príležitosti, keď príde vhod aj učiaci.
My mame aj.so sosacikom aj uciaci ten s tou membranou od nuk..avent nam zacal tiect...a podla mna su super..ja totiz davam.aj na noc malemu.do.pistielky poharik a napuje sa.kedy potrebuje..a tym, ze netecu, tak mi to vyhovuje...cez den pouzivame oba aj normalny pohar a uplne vez problemov
nepouzivali sme, naucil sa krasne pit z normalneho. mali sme ale taky z ikei s takym sosacikom a ten sme pouzivali v aute aby sa nepoobieval pocas cesty

Nauci sa pit aj z obyc.pohara. Jasne ze su to vyhodene prachy, nase mamy nic take nepotrebovali a vsetci vieme pit...teda ja som za inovativne pomocky, ale toto je blbost...