Varíme pre dvojročné detičky
Nenajdu sa tu nejake mamicky, kt.by boli ochotne zdielat svoje recepty pre 2 rocne deticky? Niektore maminky su obdarene kucharky, niektorym to ide tazsie 🙂 ziadne komentare, osocovanie, len zdielanie receptov a pripadne uzitocne rady. Kludne mozme spravit skupinu na whatsape 🙂 ak mate zaujem sa pridat, napiste mi vase meno a tel.cislo 🙂
Moja papa všetko, nedávam jej síce pikantné, údené a huby inak papa toto čo my len omacky veľmi suché jej nejde a najradšej má uhorky
@tatranka4 aj moja ma najradsej uhorky😊 tiez v takom veku ... zaujimaveee...
@yipsylonka9742 moje obe miluju chili. Pytaju si ho do polievky, omacky, vsade. Samozrejme postrasime im to len. Najradsej maju malinke chili uhorky z Kauflandu😄
Ano maminky, aj moja dcerka uz papa vsetko co my, nema problem. Ja som skor chcela najst maminky kt.budu spolocne zdielat co varia pre vzajomnu inspiraciu 🙂
@mirkaknm tak napriklad dnes na obed ich oblubemu borsc ako polievka a ako druhe trhane pomaly pecene masko (pulled pork) s domacou burger zemlou, chedarom a domacou rukolou preliatou horcicovym dresingom. Mali to teraz prvy krat. Muz mal chut na burger, tak som spravila takuto variaciu pre deti. Vcera kolienka s cuketovo smotanovou omackou s cerstvymi bylinkami a zeleninovu polievku. Predvcerom kuraci paprikas s haluskami a mrkvova polievka. 😄
@mirkaknm Môj má 16m. Dnes bola polievka zo strúhanej zeleniny a druhé cestoviny s tuniakom a strúhanou mrkvou. Včera polievka cuketa+cvikla+červená šošovica a pšenový nákyp s tvarohom, jablkami a hrozienkami. Predtým sviečková z králika + jeden deň tarhoňa, druhý knedľa. Je tu aj skupina Dnes na obed, nájdeš tam kopu nápadov na varenie.
moj ma 2.5 a dneska naor.mame kuracie na sampionoch ryza..vcera leco

Neviem teda ale mne pediater nevravel, ze by mala mat mala nejaky specialny jedalnicek. Varim kazdy den , peciem skoro kazdy den a deti jedia takmer vsetko to, co my dospeli, s tym rozdielom, ze menej solim a korenim a my si bud dochutime na tanieri alebo nam odoberiem a dochutim pomimo. Udeniny ako sunka, parky resp. salam su vynimocne a v minimalnom mnozstve. Maso sa snazim v bio kvalite, najcastejsie je telacie, hovadzie a morka, hus,obcas kura. Masko mava tak 4x do tyzdna, zvysok su bezmasite jedla. Papa na obed vzdy polievku aj druhe.