Večera pre dieťa: Je batat s mrkvou vhodný?
Malý berie o 9 antibiotiká. Kaše,mliekonechce. Naposledy jedol o 7 . Môžem mu dať o pol 10 batat s mrkvou? Či to je už pozde ?
Neviem už by som mu nedávala. Ak má ATB každých 12hodin mala si mu to posunúť na tú siedmu
Však a koľko toho zje? Par lyziciek? Zase z batatov a mrkvy prezraty nebude, tak kľudne mu ponúkni a uvidíš ci zje. 🤷♀️ Ako my tu mame vedieť, či je hladný. Ak je chorý, možno aj nebude mu chutiť jest.
Ja by som skúsila ponuknut, možno si trochu dá. Nie je to ťažké jedlo. Ak nebude chcieť papať, tak snad to dobehne keď sa bude cítit lepšie. Držím palce nech je čím skôr zdravý 🙏🍀
@personality to nie len čo neublížim tou kombináciou na večer,či mu nebude zle
@veronika2316 museli sme to dať na 9 z iných zdravotných dôvodov, inak nám to vôbec nevychádzalo
@miriamzba ďakujem veľmi pekne tak skúsim ponúknuť 🙂
A baby prosím vás keď mi zaspí a bude jesť už len ráno je to veľmi dlho bez jedla ? Naposledy zjedol ten batat s mrkvou 150 gramov. Nato pil caj.
Ty keď spis tak Ti vadí, že nejes? Nič mu nebude. Ani keby celý deň nejedol 🙂
@personality nie nie jasné že nie 🙂 len ide o to že je predčasné narodený a veľmi sa bojím že mi dosť pochudne teraz tak či budiť nasilu na jedenie alebo nič sa nestane keď bude spať do rána, ale ďakujem 🙂
Tak ja by som nebudila nasilu 🙂Radšej mu daj niečo výživnejsie cez deň.

Má 7 mesiacov