Výrobník rastlinného mlieka
K téme výroby rastlinných mliek je tu už viac diskusií. Budem rada, ak napíšete svoje skúsenosti s výrobníkmi mliečok. Ja som mala
Miomat- dokáže robiť aj polievky, kaše a smoothie + raw program. Často som ho využívala na mliečka, tie mi asi chutili najviac. Polievky mi veľmi nechutili. Časom som si kúpila smoothie maker a smoothie mi ovela viac chutili vyrobené v smoothie makeri. Kaše boli fajn, ale pre mňa veľké množstvo. Páčilo sa mi, že dávali recepty na net a mohla som sa inšpirovať. Ale - keďže sa stále pripája a odpája kábel, časom začal blbnúť kontakt a keď mixoval, prerušil sa kontakt a vypol sa. Po dva a pol roku sa pokazil a rozlúčili sme sa. Myslím, že za tie peniaze /140€/ mohol vydržať dlhšie.
ChufaMix- pre mňa úplne neznámy názov, ale dnes prišiel, prvé mliečko urobené a je fakt super ☺ Je to trochu pracnejšie ako s Miomatom, v niektorých prípadoch treba vopred namáčať suroviny. Sú to vlastne len dve nádoby a mažiar /za 50€ 😲/. Treba mať vlastný tyčový mixér. No uvidíme ako dlho tento zázrak vydrží.😆
Každý očakáva od týchto pomocníkov niečo iné, čo sa mne nepáči, môže byť pre iného výhoda. Preto budem rada, keď sa vyjadríte, možno niekomu pomôžeme sa správne rozhodnúť .