Aké sú možnosti ohrevu malého bazéna?
Ahojte. Prosím aké máte ohrevy bazéna? Máme bazén 2m dlhý, taký na vyblaznenie pre malú a rozmýšľala som nad ohrevom
Diky
@anonym_autor to na 2m bazen - napusti jej teplu vodu... ak tam nemas technologiu, aj tak ti zozelenie voda a technologia bude asi drahsia ako menit (teplu) vodu...
@anonym_autor to na 2m bazen - napusti jej teplu vodu... ak tam nemas technologiu, aj tak ti zozelenie voda a technologia bude asi drahsia ako menit (teplu) vodu...
@anonym_773891 jaj to som nejak prehliadla ze pre malu. Tak to ozaj staci tepla voda az nie je moc hlboky.
@anonym_773891 máme tam teplú vodu cez deň ukazuje 30. Máme aj plachtu aj fóliu ale príde noc alebo o niečo chladnejšie dni a voda má 24-25 a musím zase dookola napustat teplú z hrncov 🫣 a celkom ma to nebavi 😆
Máme aj filtráciu aj tablety. Od začiatku leta sme vodu nemenili.
@anonym_773891 máme tam teplú vodu cez deň ukazuje 30. Máme aj plachtu aj fóliu ale príde noc alebo o niečo chladnejšie dni a voda má 24-25 a musím zase dookola napustat teplú z hrncov 🫣 a celkom ma to nebavi 😆
@anonym_autor tak ako pisali vyssie, solarnu plachtu a filtraciu "prehnat" cez to... nie len ze bude filtrovat, ale bude aj ohrievat...
@anonym_autor skuste solarny ohrev

Skuste solarny panel.