Ako dlho vydrží teplá voda vo vírivke?
Dobrý deň, prosím kupili sme vírivku tak spontanne, takze nič o tom nevieme ani z okolia nemám nikoho,kto vy mal skúsenosť.
Filtrácia musí ísť nonstop? A čo ohrev? Keď sa vyhreje na požadovanú teplotu treba to vypnúť? Alebo prestane hriat sama? Ako dlho vydrzi nahriata voda, ak to vypnem a bude zakrytá virivka? Ďakujem pekne
@amalka147 no nám hento s tými tabletkami tiež zle ukazovalo aj sa to zle podľa toho určovalo... Pásiky boli vždy super... A dávate ten kryt na vrch? Lebo nám ten kazil vodu 🤔
@luciferka93 teraz je zakrytá a filter spustený.. Nrmam nic co. By som mohla dat na vrch.
Ako dlho vam ide denne filtrácia
@amalka147 asi 4h denne cez víkend aj dlhšie aj počas kúpania stále
@amalka147 no nemám skúsenosť v obchode predavač povedal ze to skôr na bázeny alebo plastové pevné vírivky, ze tam sa používa.... Ja ešte keď mi zmutnie voda použijem modrú skalicu a filtrujem. A keď je totálne zle tak polejeme záhradu a na pustím novú vodu. Virivka oproti bazénu ma malo vody... Tak to nie je problém...
Modrú skalicu aj kamoska v vážené používa aby mala peknú vodu
@zalka
@amalka147 nie je modrá Skalica nebezpečná? Čítala som už o nej, kedysi sa dávala do bazéna, ale vraj sa od toho upustilo lebo nie je moc vhodná pre zdravie. A hlavne pre kúpanie s deťmi 🤔https://www.lacnebazeny.sk/blog/modra-skalica-v...
@luciferka93 pár kryštálov, raz za sezonu ... nevidím problém a neprehnala som to, lebo odfarbujem vlasy a nikdy som nemala zelené ... 🙂
a vodu to vyčistilo.
@zalka ja by som sa asi bála kvôli malému aby sa toho nenapil a podobne 😃😃 ale keď máte odskúšané tak to je fajn 😉

@luciferka93 musím kúpiť. Pozrela som ako sa davaju tie kvapky ta z toho mino potom vyšli vysoké hodnoty... A to je 2 dni napustena. Taze kúpim pásiky radšej.
Vlockovanie mame kúpené aby bola krásna čistá voda... Ale neviem ako sa používa aky pomer tak toto ai musím naštudovať