icon

Ako na údržbu zatrávňovača bez trávy?

13. aug 2024

Prosim vas, viete mi niekto poradit co s tymto zatravnovacom? Vyzera to strasne. Chcela by som tam asi len kmaienky/strk. Mam vydlabat vsetku travu a staci nasypat strk? Alebo to treba podlozit netkanou textiliou aby zas navyrasila trava? Viem ze je to zatravnovac, ale vyrasta tam aj pupava a vsetko mozne. Nemam extra cas na udrzbu. Dakujem krasne za rady.

Ako na údržbu zatrávňovača bez trávy?
doriiis
13. aug 2024

Vybrať,odkopat,zarovnat,samozrejme textíliu,vysypať malým makadamom,položiť kocky a dosypat.Dosypane máme väčším makadamom.A nič nikde nerastie

autor
13. aug 2024

@doriiis dakujem. Velmi som dufala vo fyzicky menej narocne riesenie, co by som zvladla aj sama.. Uprimne, asi sa moc nerozmyslalo, ked to tam kladli. Asi si kupim ovcu😄

doriiis
13. aug 2024

Ono tieto zatravnovace sú skvelé a vydržia večnosť.ALE treba to spraviť poriadne a potom je to bezudrzbova vec.Ja tým mám vyloženu polku dvora a robili sme to sami.Takze áno,zapotis sa pri tom,ale stojí to zato

autor
13. aug 2024

@doriiis verim, ze to tak je. To je u nasich na zahrade takto. A kde parkuju auta, tam ten zatravnovak skoro nevidno😭 No neviem veru, vyberat to urcite nebudu. Ale dakujem. Aspon viem🙂