Ako sa správne starať o brečtan popínavý?
Ahojte kupila som 3 kvetinace v zahradnictve, chceme az sa troska potiahne po plote. 2 vyzeraju, ze sa pekne chytili a jeden tak cca 2 m od nich ma biele fliaciky akoby plesen alebo ja neviem 🫣 Vy sa o brectan nejak zvlast starate?
ak ti aj jeden vykape, myslim, ze ti budu bohate stacit aj 2...ja som zasadila jeden pahyl a uz som to asi aj olutovala, co sa mi za par rokov rozrastol aj tam, kde nechcem
ak ti aj jeden vykape, myslim, ze ti budu bohate stacit aj 2...ja som zasadila jeden pahyl a uz som to asi aj olutovala, co sa mi za par rokov rozrastol aj tam, kde nechcem
@glade22 no mne normalne nic... my sme dali 18 m plotu antracit a ina firma ako zvysok okolo domu, tak to chceme zakamuflovat az nie sme ako retardi 🙈
@glade22 no mne normalne nic... my sme dali 18 m plotu antracit a ina firma ako zvysok okolo domu, tak to chceme zakamuflovat az nie sme ako retardi 🙈
@evickuska no, akurát brečtan ani iné popinavky na kovový plot moc nepôjdu. Ja som tiež chcela, mám ten brečtan aj pavinic, ale tahá sa len po múre a popod kov na druhú stranu. Ich ten kov páli, keď naň svieti slnko.

nestaram, ba naopak. Ale na plotoch je to pekne, nebudem hejtovat.