icon

Ako vybrať podlahu pod detský záhradný domček?

feketka
1. apr 2024

Ahojte, robime na zahrade detsky kutik, kde sa bude moct maly hrat. Nic zlozite, len mensi dreveny domcek a pieskovisko. Je to medzi stromami na zemi. Teraz sme ten priestor vycistili, ako tak vyrovnali, dali geotextiliu a na to pojde potom aj okrasna kora. Neviem sa vsak rozhodnut co podlozit pod detsky domcek, ktory nema dno. Nechcem ho dat len na geotextiliu a vobec nie na koru. Ta bude potom okolo. Rozmyslala som nad takymi terasovymi dlazdicami s click systemom, ale neviem ci na to netreba, aby bol ten pozemok uplne v rovine co my nemame... Nemate nejake napady? Ako mate poriesenu podlahu v detskom domceku vy? Vopred dakujem za inspiracie 🙂

viestta
1. apr 2024

Ani kora nie je najlepsi napad ako podklad pod ihrisko. V hobby marketoch predavaju gumene rohoze ako podklad pre ihriska. Nieco podobne
https://www.gumtech.sk/gumova-dlazba-nina-1000x...

feketka
autor
1. apr 2024

@mirka17 tak toto je super, nieco taketo som si predstavovala 🙂

feketka
autor
1. apr 2024

@viestta ta kora bdue viac menej v medzi priestore a pod stromami. Ono to nei je velky kus pozemku, len travu tam nechcem davat,lebo by sa velmi zle kosilo pre nedostatok priestoru. A radsej koru ako napr. kamienky. Pozerala som aj tie gumenne rohoze, ale trochu sa bojim ci to nebude smrdiet ked je tam v lete slnko vacsiu cast dna. Kazdy pise inak

janka_266
2. apr 2024

@feketka mlat? jemný štrk? tráva, akýmkoľvek umelým povrchom zabijete to, ako to môže prirodzene vyzerať v tom prostredí