Čo plánujete sadiť na záhon alebo do záhradky?
Ahojte, tie, čo máte záhon, záhradku, čo plánujete sadiť? Čo sa vám osvedčilo pestovať? Prezeram si zásobu semiačok a premýšľam, čo ešte dokúpiť.
Ja zvyknem mrkvu, petržlen, reďkovku, cviklu, kaleráb, šalát, kôpor, tekvice rôzne, cuketu.
Ktorú odrodu tekvice mate obľúbenú a dobre sa pestuje?
@viestta prosím ťa koľko miesta musí mať tá trojica tekvica, kukurica, fazuľa 🙈
@dominikamacakova vsetko v jednej jamke. Ja sadim jednu sadenicu tekvice, 3 kukurice a 6 fazuli a medzi jamkami nechavam cca meter. Jamka taka vacsia aby sa tam vsetko zmestilo a netlacilo, motykou vykopem do prostriedku strcim tekvicu okolo nej do kruhu strcim sadenice kukurice a medzi to fazule a zasypem hlinou
@viestta to vážne? 😮 Super, tak ušetrím miesto. A kedy to sadíš? Myslím dátum 🙂
Ja pestujem na balkone. Uz je vonku redkovka, salaty a baby spenat. Zachvilu pridu nove staleplodiace jahody a predpestovavam prave mesacne jahody. Z ovocia mame este kanadske cucoriedky. Okrem toho budu kaleraby, papriky, uhorky, tyckove male rajcinky (3 odrody). Plus bylinky - pazitka, bazalka, tymian, petrzlenova vnat. A k nim prospesne kvety.
@dominikamacakova tekvice a kukuricu vysievam niekedy po 10. aprili, vysadzam ich vtedy ked nehrozia majove mrazy
Len uhorky a chcem skúsiť acokcu, dostala som od kolegyne semienka a vraj je to chuťovo niekco medzi uhorkou a paprikou.. tak vyskúšam snáď to vyrastie..

@vafinka ano aj uhorky, cibulu, cesnak, vinic, broskyne, jablone. Na skocky recept nemam, ani na molice.