Čo spôsobuje lepkavé škvrny na orchideách?
Vyhodiť. Hneď.
vlnatka... mala som raz na viacerých orchideách - orchidey som osprchovala, vatovou tyčinkou dala dolu chrobáky a následne postriekala Molispanom. Orchidey som zachránila. Suseda raz mala orchideu s vlnatkami pred bytom, že ju ide vyhodiť, no ja som sa jej ujala a zachránila. Všetky orchidey prežili a vlnatky sa nevvrátili
vlnatka... mala som raz na viacerých orchideách - orchidey som osprchovala, vatovou tyčinkou dala dolu chrobáky a následne postriekala Molispanom. Orchidey som zachránila. Suseda raz mala orchideu s vlnatkami pred bytom, že ju ide vyhodiť, no ja som sa jej ujala a zachránila. Všetky orchidey prežili a vlnatky sa nevvrátili
@janocka no skusim je mi luto ich vyhodit vsetky
@janocka no skusim je mi luto ich vyhodit vsetky
@annaannies viete mi poslat foto toho postreku?
@janocka nie náhodou Mospilanom?
@koniarova áno, ďakujem 🙂 neviem prečo som si myslela, že je to Molispan.. ale aj keď dám do google Molispan, nájde mi len Mospilan, takže autorka by sa k postreku dopracovala 🙂
@janocka ano som si to uz nasla dakujem skusim urcite
Je mi luto vyhodit vsetky orchidei ak este je nadej na ich zachranu😀
@janocka ano som si to uz nasla dakujem skusim urcite
Je mi luto vyhodit vsetky orchidei ak este je nadej na ich zachranu😀
@annaannies mojim tento postup pomohol... osprchovať, mokrou vatovou tyčinkou tie malé lepkavé beštie pozbierať a potom ešte Mospilanom postriekať.

cervce - vlnatka, tej sa tazko zbavit, najidealnejsie je rastlinu vyhodit, lebo sa ti skodca rozlezie aj do dalsich rastlin. Z dostupnych insekticidov na 100% nezabera nic.