Kedy je baklažán zrelý?
Pestujete niektora, kedy je zrelý?
V dobe AI a Googla by si jeden dospelý človek nevedel vygooglit takúto jednoduchú vec.Nech sa páči,vygooglila som to za teba.Lenivsia uz byť ani nemozes
@doriiis Mozno sa autorka chce spytat realneho cloveka, ktory naozaj ten baklazan vypestoval. Nie kazdy doveruje Googlu a AI, ked zacnes googlit, dozvies sa aj, ze v tehotenstve nesmies ananas a podobne blbosti a AI si zase niekedy vymysla.
V dobe AI a Googla by si jeden dospelý človek nevedel vygooglit takúto jednoduchú vec.Nech sa páči,vygooglila som to za teba.Lenivsia uz byť ani nemozes
@doriiis tak to by si mala vedieť, že AI sa dosť často krát mýli 🙂 a tiež dám radšej na osobnú skúsenosť.. ale chápem, asi si sa zle vyspala, že musíš do autorky rýpať 🙄
@doriiis na co reagujes ked nemas co povedat
@doriiis chcela si si iba rýpnuť? Dúfam že sa ti uľavilo....
Netuším kedy kvitlo, plod už bol keď som dostala plantu, aj farbu mal už vtedy, niekoľko týždňov je rovnako tvrdá
@doriiis Mozno sa autorka chce spytat realneho cloveka, ktory naozaj ten baklazan vypestoval. Nie kazdy doveruje Googlu a AI, ked zacnes googlit, dozvies sa aj, ze v tehotenstve nesmies ananas a podobne blbosti a AI si zase niekedy vymysla.
@alyson29
@marianarem ....keď nie AI tak je milion článkov o tom.Staci hľadať
@alyson29
@marianarem ....keď nie AI tak je milion článkov o tom.Staci hľadať
@doriiis chod si spraviť kávičku a ukľudni sa
Narastie do spravnej velkosti, tak odtrhni. Farba je od zaciatku rovnaka, plod ma byt leskly. Cim je starsi, tym je viac matny a maksi. Farba moze byt od bielej, cez zltu, .... az po tmavo fialovu, az skoro ciernu. Aj ruzovkasty sme uz mali. Ale najlepsie su klasicke
@doriiis chcela si si iba rýpnuť? Dúfam že sa ti uľavilo....
Netuším kedy kvitlo, plod už bol keď som dostala plantu, aj farbu mal už vtedy, niekoľko týždňov je rovnako tvrdá
@anonym_autor ked je rovnako tvrdy niekolko tyzdnov uz moze byt prezrety a budu v nom velke a tvrde semienka
Ja mam niekolko druhov baklazanov. Ked dorastie priblizne do pozadovanej velkosti a po stlaceny aj ked je tvrdy ale akoby ostane tam odtlacok prsta je vtedy zrely. Niektore druhy su zrele vnutri aj ked su este zelene po rozkrojeni.
Ved ked pestujem si sledujem kolko tam ten plod je a uz nerastie viac. Tak aj podla toho ich odrezavam.