Ktorá izbová rastlina by vás potešila ako darček?
🙂
Ja by som brala nejaký veľký banánovník, to je môj sen 😁
Tučnolist🙂
Ziadna, najradsej s vyberam sama taku aku chcem, mam na nu miesto a podmienky
Žiadna. Leno kazda mi umre
Mňa krotónovec, maranta a monstera 😊
V podstate akakolvek, ktora nie je prilis narocna na starostlivost a priestor. Idealne ak poznas podmienky u toho, komu ides darovat a aspon trosku jeho vztah k izbovym rastlinam.
Fikus, ktory mi neumre 😂
Milujem zamiokulkas 🙂 úplne nenáročná a krásna rastlina
Eukalyptus 😊
Anturia , zamiokulkas, lopatkovec
žiadna, aj kaktus mi umrel 😅
Kazdej sa potesim 😉
Malokto by mi vyhovel, lebo mam doma vyse 90 izboviek a poznam snad vsetky druhy, muselo by to byt nieco raritne, co este nemam.
Ak kupujes ako darcek niekomu, kto sa az tak nevyzna, tak klasicke anthurium (lopatkove)c s bielymi kvetmi, zamiokulkas, strelizia nikolai - to su take typicke izbovky, ktore preziju snad vsetko.
Calathea. Ale v podstate sa poteším každej
Orchidea
Mne umrel aj kaktus tak asi rastlinku ziadnu 😭
Anturia, slonia noha
Ja mam rada exoticke-palmy, ananas, eukalyptus, a prakticky mam radsej zelene nekvitnuce-svokrin jazyk, fikusy, dracena…z kvitnucich len orchidea. Zalezi aj od prijmatela darceka aky ma vkus-ja to vidim u nas v rodine ze kazda zena ma rada uplne ine izbove rastliny.
Mňa oxalis
Ja chcem starček (Senecio rowleyanus).
zelenec chocholaty 🙂 ak niekto mate ako dar odrezky, vezmem:D a palma by ma potesila tiez :D taka monstera napr. :D
@ariannazara máš dosť veľký dom? Lebo rastie to ako besné,ja som ho nakoniec odniesla do práce do vstupnej haly😀
@ebaja ten je super, pomaha hojit rany 🙂
este aj aloe vera je super rastlina, ako na okrasu tak aj vela vyuziti a zdravotnych benefitov🙂
@rozculena 220m2 kľudne môže rast 😂
Odolna, taka co nezdochne 😃

Ja by som brala bonsaj 😊