icon

Pergola alebo zimná záhrada? Hľadáme overenú firmu

lula6379562
5. feb 2025

Ahojte, chcem sa vás opýtať, s manželom uvažujeme, že si necháme spraviť prístrešok na terasu, možno zimnú záhradu. Viete mi poradiť nejakú firmu, ktorá sa takýmto veciam venuje, respektíve máte skúsenosť s nejakou firmou, dobrú alebo zlú, dajte vedieť, prosím. Budem vďačná za každú radu ❤️

denisa_deniska
5. feb 2025

@lula6379562 ak môžem poradiť, my sme to začali riešiť, cenové ponuky sme si nechávali urobiť u 11tich firiem 🙈 a tam boli rozdiely až také, že 5.000 € a pritom všetko rovnaké, skôr by som sa zamerala na menšie firmy, tie veľké, známe, už ozaj nevedia, čo pytať. Nám to u jednej vyšlo 22.000€, sme sa zasmiali 🤷🏻‍♀️

michaela789
5. feb 2025

@denisa_deniska 22 tisíc??? Však za to urobíš murovanu pristavbu nie že krytu terasu 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈

janka_266
5. feb 2025

@denisa_deniska nám jedna firma ponúkla len bioklimatickú pergolu bez bočných strán za 18 tisíc :Ddruhá firma za 15, nech nám nie je ľúto :D

kykymora
Autor odpoveď zmazal
barruna
5. feb 2025

@denisa_deniska Tak to je strasna suma, neviem si predstavit, kto by toto realne dokazal zaplatit za jednu pergolu. To je nonsens 😀

lula6379562
autor
13. feb 2025

Ja som si nechala tiež spraviť zopar cenovych ponuk (cca8-10) cena sa pohybovala od 5-7tisic a firma HOBBYTEC Slovensko mi spravila super cenu s tym ze mi aj dorovnali rozdiel od konkurencie ... maju aj na stranke napisane že garantuju nejaku najnižsiu cenu samozrejme apon mne to tak bolo vysvetlene ze musi splnať rovnake parametre aj konkurenčna cenova ponuka mne vyšla cena za pergolu d4,5mx3,7m je to pergola s polykarbonátom čo mne vyhovuje za 4361e od firmi hobbytec takže možem len odporučat bola som aj na ich showroome v Prešove a velmi dobre to maju spravene 🙂

lucianne
4. mar 2025

@lula6379562 dobry den prosim Vas akorat rozmyslame nad zimnou zahradou od tejto firmy uz mam aj cenovu ponuku.Cena je oproti inym firmam fajn ale mate s tou firmou uz skusenos ze vam montovali?Ja som citala uz aj zle recenzie a zacinam mat obavy.