icon

Pestovanie fuksií a begónií v jednom črepníku

julkaaa1
14. máj 2025

Ahojte mam fuksie a rozmýšľam kúpiť begonie a nasadiť do crepnika 2 fuksie a begoniu mate niekto tieto dva kvety spolu ? Bude sa tomu dariť? Za normálne odpovede ďakujem

aurelia2000
14. máj 2025

Obe majú radšej tienisté miesto, asi aj rovnakú potrebu vody, to by mohlo ísť. Pestujem obe na severnom balkóne, ale nie v jednom kvetináči, lebo mám fuksiu obrovskú a to je taký krík. Begoniovu hluzu som teraz rozrezala na dve, lebo tiež žila v obrovskom kvetináči. Ty asi chces nejaké menšie odrody, nevidím tam problém, skús to.

lilianka28
14. máj 2025

@julkaaa1 Nakombinovať áno, ale nie v jednom kvetináči.

julkaaa1
autor
14. máj 2025
@aurelia2000

Obe majú radšej tienisté miesto, asi aj rovnakú potrebu vody, to by mohlo ísť. Pestujem obe na severnom balkóne, ale nie v jednom kvetináči, lebo mám fuksiu obrovskú a to je taký krík. Begoniovu hluzu som teraz rozrezala na dve, lebo tiež žila v obrovskom kvetináči. Ty asi chces nejaké menšie odrody, nevidím tam problém, skús to.

@aurelia2000 fuksie mam takéto sú dosť vysoké už ich mám zasadené v kvetinaci ak kupujem begoniu tak zas takuto tak nakoniec to dám osobitne ako si mi poradila bude to asi lepšie

aurelia2000
14. máj 2025
@julkaaa1

@aurelia2000 fuksie mam takéto sú dosť vysoké už ich mám zasadené v kvetinaci ak kupujem begoniu tak zas takuto tak nakoniec to dám osobitne ako si mi poradila bude to asi lepšie

@julkaaa1 Krásne máš tie fuksie👍 a aj begonie si krásne kúpila 👍 prosím ťa, koľko metrov kvetináčov to bude?

julkaaa1
autor
Autor odpoveď zmazal
julkaaa1
autor
14. máj 2025
@aurelia2000

@julkaaa1 Krásne máš tie fuksie👍 a aj begonie si krásne kúpila 👍 prosím ťa, koľko metrov kvetináčov to bude?

@aurelia2000 fuksie mam uz zasadené v 4 kvetinacoch ...a begonie idem zajtra kúpiť ale tie na foto majú u nás tam vyberiem zopár kúskov