Prečo solárne lampy z Action nesvietia?
Ahojte,
nemate nahodou niekto tieto solarne lampy z Action? Viem viem ano, boli lacne. 5e 3ks, kupili sme 9 lamp dokopy a ani JEDNA nesvieti. 🥲 Ani jedna. Vcera hned rano som ich dala do zahradku, nech na vecer uz svietia a nic.
Nema ON/OFF tlacidko, iba ci chcem farebne alebo biele svetlo. Nie je tam ziadny blokator nic. V navode pisu, ze ked sa nabije baterka, automaticky sa rozsvieti. 😏
V komente davam fotku.

Myslite, ze potrebuje viac dni? Vcera ale cely den na nich svietilo slnko.
Vymenila si baterku?niekedy sú slabé
Vždy mi svietia už v ten den
skuste otvorit a pozret baterky, ci tam nemaju zafoliovany kontakt...
My máme síce iný druh, ale viem že muž dal dole tienidlo a niečo tam zapínal. Tak skús pozrieť aj tam.
My máme síce iný druh, ale viem že muž dal dole tienidlo a niečo tam zapínal. Tak skús pozrieť aj tam.
@luccija
@patro1
@lilianka28
Akurat pozeram, ale nic nevidim, ze by tu bolo :(
Skús odtrhnúť to biele čo tam je...na niektorých je taká" poistka" dole pri tom čiernom stupliku
Skús odtrhnúť to biele čo tam je...na niektorých je taká" poistka" dole pri tom čiernom stupliku
@luccija to je iba guma, aby sa drzalo sklo. Inak vobec nic tu nie je.....
A ste skusili otocit zospodu a zapnut?
Skus skontrolovat baterku,mala by byt pod solarnym panelom.Zatlac, tie plastove zapadky smerom von,vyber ho a dostanes sa k baterke.
@tundra skusala som, aj som ho odsrobavala ale to sklo neviem dat prec... :( nejde vobec
ahoj, nám presne tie svietia, ozaj a zapla si ich?
solárne lampy nemajú baterky! nič nerozoberaj pls.
@elenka.k Dobre, ja to chápem...len si písala, že nemajú baterky, tak som ti napísala, že baterky majú a píše to aj na krabici 😉
keď prídem z práce, tak sa veru na to pozriem, už som zvedavá
lebo som aj volala mn., či tam dával baterky a vravel, že nie , žiadne nedával
🙂
@earlgrey áno, myslela som na také - vymeniteľné ako sú v iných lampách a tak ....
keď prídem z práce, tak sa veru na to pozriem, už som zvedavá
lebo som aj volala mn., či tam dával baterky a vravel, že nie , žiadne nedával
🙂
@earlgrey áno, myslela som na také - vymeniteľné ako sú v iných lampách a tak ....
@elenka.k 😉 len to nerozoberaj, keď ti svietia 😄 ja viem, že zvedavosť je silná...ale vieš no...😄
a nie je tlačidlo ani keď dáš dole tú guľu? tam by malo byť ON - OF, a mn. vraví, že to bude svietiť až večer, musí sa nabiť na slnku
Popis
Rôzne farby
S nabíjateľnou batériou
Zapína sa automaticky, keď sa zotmie - to som skopírovala z netu
Osvetlite si záhradu bez problémov s káblami alebo zástrčkami. Tento solárny záhradný zápich zachytáva slnečné žiarenie cez deň a oživí vašu záhradu vo večerných hodinách rôznymi farbami.
Prídem domov a pozriem sa na to 😉 daj ich zatiaľ na slnko aspoň 1
Popis
Rôzne farby
S nabíjateľnou batériou
Zapína sa automaticky, keď sa zotmie - to som skopírovala z netu
Osvetlite si záhradu bez problémov s káblami alebo zástrčkami. Tento solárny záhradný zápich zachytáva slnečné žiarenie cez deň a oživí vašu záhradu vo večerných hodinách rôznymi farbami.
@elenka.k Nie, nie je. :( uz som ich prekontrolovala doprodnobna. :( su na slnku vsetky 9.
Myslis, ze potrebuju viac casu, kym sa rozbehnu?
tak, áno mn. povedal, že sa musia nabiť na slnku a ak sa bude stmievať - uvidíš zasvietia 😉
tak, áno mn. povedal, že sa musia nabiť na slnku a ak sa bude stmievať - uvidíš zasvietia 😉
@elenka.k som zvedava.. Vcera cely den na nich svietilo slnko a vecer nic. Zatial