icon

Rastliny vhodné do tieňa

julkaaa1
9. máj 2025

Ahojte poraďte niejake kvietky vhodné do tieňa slnko tam nesvieti mam begonie ale už nemôžem zohnať viac ...tak chcem ešte niečo iné ale vôbec neviem čomu by sa darilo v tieni tak poraďte niečo ďakujem za normálne rady

tamtamka26
9. máj 2025

hortenzie

barbora237
9. máj 2025

@julkaaa1 Vďačné sú heuchery aj koleusy.

viestta
9. máj 2025

heuchery, ked je to do truhlikov uplne v pohode aj prezimuju, staci ich obcas (mozno raz za mesiac) poliat

barbie1981
9. máj 2025
@viestta

heuchery, ked je to do truhlikov uplne v pohode aj prezimuju, staci ich obcas (mozno raz za mesiac) poliat

@viestta prosím ťa a prežijú aj v úplnom tieni? Tiež mám také tienisté miesto na záhrade a ničomu sa tam nedari

viestta
9. máj 2025
@barbie1981

@viestta prosím ťa a prežijú aj v úplnom tieni? Tiež mám také tienisté miesto na záhrade a ničomu sa tam nedari

@barbie1981 ano, preziju, lepsie ako na plnom slnku. Ked mas tieniste miesto, tak sa tam bude darit aj astilbe to pekne kvitne, Aj heuchery kvitnu, starsie celkom botato, ale maju len drobnicke kvietky, ale ten cerveny zavoj "v lufte" je tiez pekny

simsalabim
9. máj 2025

Fuchsie

riskoh
9. máj 2025

U mna sa tiez dari fuchsiam

julkaaa1
autor
9. máj 2025
@riskoh

U mna sa tiez dari fuchsiam

@riskoh môžem ta poprosiť foto ? Ďakujem

riskoh
9. máj 2025

Foto nemam, sadim az v strede alebo ku koncu maja, slnko ke tam len rano do 9:00, inak tien, mne sa tam nedarilo nicomu, fuchsie kupujem previsnute

orchidea1007
12. máj 2025

Heuchera, astilba, hosta, cyklamen, čemerica, hortenzia, rododendron, kamelia japonská, zimozeleň, paprade, skimmia, andromédka, srdcovka, brunnera, fialka, konvalinka, cypruštek (zakrslý), vavrínovec (zakrslý), dráč (menšieho vzrastu s farebnými listami), červienka, tieto mám odskúšané. Aj kanna môže byť, ale zostane maličká (miesto 1,5 m bude do 50 cm avšak do záhonu to môže stačiť).