icon

Aké lehátko do vane pre 4,5 mesačné aktívne dieťatko?

alica009
29. okt 2020

Ahojte, poradte prosim tipy a skúsenosti ako kupete deticky 4-5 mesacne. My mame lehatko do vane, vzdy napustime tak tretinu vane vody a ma to velmi rad, kope nozickami ostošesť. Lenze problém je, ze z tohto lehatka (ako na foto) uz pomaly zjavne vyrastá, a ked kukam na nete všetky podobne sa pise ze su do 8 kg. Maly ma 7,5 kg teraz. Neviem vyguglit ziadne podobne lehatko pre vacsiu veľkosť, odkiaľ by nevypadaval. Nasla som akurat babyring, ale pise sa o tom dost negativneho.. Nejake napady? Diky vopred 🙂

Aké lehátko do vane pre 4,5 mesačné aktívne dieťatko?
slobodnamama777
29. okt 2020

Lehatko je zbytocnost, nechapem co tam riesis, naco ti je, vsak ho nepotrebuje.

alica009
autor
30. okt 2020

@slobodnamama777 úžasná rada dakujem

brendaa
30. okt 2020

@alica009 ahoj, od narodenia deti do toho veku, kym nevedeli sediet vo vanicke, som kupala, tak ze som ich drzala pod pazuskami, ako aj bruskom nadol, kopkali, spliechali, tesili sa s kupania. A maka som aj taky mini lehátko pre novorodencov.

lenka2710
30. okt 2020

@alica009 ja mam klasické lehátko, ale ja mam iný problem, o chvílu mu bude vanička mala 😂😂
Vyskusam to tak, ako radi @brendaa chytím pod pazusky dole bruškom a tak okupem 🤷‍♀️

mrkvicka060
30. okt 2020

Ale ved naozaj ho nepotrebuje, normalne nech lezi vo vani. Mam dve deti a lehatko sme nikdy nemali, ked boli uplne mali, drzala som ich, ale v 4 mesiacoch uz normalne lezali vo vani a kopali si a clapkali 🤷‍♀️ Davala som im ale pod hlavicku do vody poskladanu plienku, aby nemali tvrdo 😅

brendaa
30. okt 2020

@lenka2710 nie ved ako normalne ho kupes, od narodenia 🤦‍♀️.... Dole bruskom, otocis ho horw bruskom... Ci keď mas lehatko umyvas ho iba ked lezi na lehátku?

alica009
autor
30. okt 2020

@brendaa no kúpeme ho vo velkej vani. A uz par mesiacov sme si tak zvykli na to, ze lezi v lehatku a kope si a ja ho polievam zo sprchy a umyvam vsade, ze neviem si to inak predstavit. Mám dost problemy s chrbtom, takze ci uz v malej vanicke.alebo vo veľkej vani, určite by to bolo ďaleko namahvejsie ho kupat len s tym, ze ho drzim

brendaa
30. okt 2020

@alica009 neboj zvladnes, ono uz je to vacsie babatko ma vacsiu pohyblivost a schopnosti, treba byt obozretnejsi. Moja mama si napriklad klakla k velkej vani, nemohka byt v predklone