icon

Aké sú plienky Tots Bots Bamboozle Stretch Rainbow?

botudami
13. mar 2016

Dobry den, mam zlu skusenost s farebnymi latkovymi plienkami Tots Bots Bamboozle Stretch Rainbow. Ja osobne pouzivam oranzove a v porovnami s klasickými bielymi plienkami rovnakého typu su tieto farebne ovela viac zapachajuce. Napríklad pocas noci je zapach v spalni, kde spime spolu s babatkom, velmi prenikavy a neprijemny. Ak ale pouzijem bielu plienku, zapach mocu vo vzduchu necitim. Zaroven sa mi stalo, ze mi pouzite oranzove plienky "splesniveli", ked som ich hned po pouziti nevyprala - na povrchu sa vytvoril mazlavy povlak. Po niekolkonasobnom vyprati sa na takto poskodenych miestach zacali uvolnovat z plienky oranzove bambusove vlakna a zostala len biela polyesterova sietka. Toto sa mi nikdy nestalo s bielymi plienkami Tots Bots Bamboozle Stretch, o ktore som sa starala rovnako - periem ich raz za 3-4 dni a aj napriek tomu, ze neperiem kazdy den, mi tieto biele nikdy nesplesniveli. Pritom sa o bambusovom vlakne vsade docitate, ze je antibakterialne. Z mojich skusenosti vyplyva, ze farebne Bamboozle Strech su menej kvalitne ako biele. Vedeli by ste mi to vysvetlit? Mate podobnu skusenost? Dakujem za odpoved. Danka