Ako prijať detskú výbavu pred tehotenstvom?
Možno čudna tema ale ako by ste to urobili vy? Planujeme babo teraz s tym ze muz chodi mimo, od leta uz snad ab budeme triafat plodne obdobie 😂 sestra sa stahuje a ma vela veci pre babatko - postielka, šport kočik, aj oblečka v neutral farbach, hračky a taketo blbosti. Chce mi to dať, aj ja by som to priala… lenže js teda nie som tehotna 😁 ona sa toho potrebuje zbaviť, ja to možem dať akurat tak do pracovne 😁 neni to nejak čudne?pôvodne sme to chceli uskladniť k našim ale to je neralne
Nám trvalo otehotniet skoro 6 rokov , presne ako píše hore , otehotniet môžeš hneď , za pár mesiacov alebo niekoľko rokov . Mne osobne to príde divne a nechcela by som to doma a dokonca teraz v 6mesiaci nechcem mať doma ešte nic , no keď to tebe nevadí , tak nech sa páči .
Keď ti to nebude zavadzať, tak za mňa je to ok.
Zobrala by som si veci, ktore sa mi ze fakt pacia a viem si predstavit, ze ich pouzijem, ostatne nech ide prec
Nie nie je, ak to mate kde dat. Pokojne si povyberaj,co mozno v buducnosti vyuzijes. Predat/posunut sa to da vzdy
Ak máš miesto prečo nie ? Aspoň budeš menej na starosti
Ked to mas kde uskladnit, preco nie, mozes popreberat a co sa to nepaci dar prec. Divne by bolo kupovat.
Ja som mala kocik v garazi 2 roky nez sme sa vobec zacali pokusat o babo. Dala mi ho kamaratka. Teraz som za neho mega vdacna ze som ho skladovala a nekupovala novy lebo maleho som v nom vozila asi tak 3 mesiace. Potom uz v nom byt nechcel
Moja mama si kúpila kočík, lebo mali v obchode a to ešte nebola samozrejme ani tehotná...Aši v roku 1973 ;)