icon

Ako prijať detskú výbavu pred tehotenstvom?

19. apr 2025

Možno čudna tema ale ako by ste to urobili vy? Planujeme babo teraz s tym ze muz chodi mimo, od leta uz snad ab budeme triafat plodne obdobie 😂 sestra sa stahuje a ma vela veci pre babatko - postielka, šport kočik, aj oblečka v neutral farbach, hračky a taketo blbosti. Chce mi to dať, aj ja by som to priala… lenže js teda nie som tehotna 😁 ona sa toho potrebuje zbaviť, ja to možem dať akurat tak do pracovne 😁 neni to nejak čudne?pôvodne sme to chceli uskladniť k našim ale to je neralne

heminepa
Autor odpoveď zmazal
monsterablue
Autor odpoveď zmazal
simona1998
19. apr 2025

Nám trvalo otehotniet skoro 6 rokov , presne ako píše hore , otehotniet môžeš hneď , za pár mesiacov alebo niekoľko rokov . Mne osobne to príde divne a nechcela by som to doma a dokonca teraz v 6mesiaci nechcem mať doma ešte nic , no keď to tebe nevadí , tak nech sa páči .

thereisabear
19. apr 2025

Keď ti to nebude zavadzať, tak za mňa je to ok.

hederamonstera
19. apr 2025

Zobrala by som si veci, ktore sa mi ze fakt pacia a viem si predstavit, ze ich pouzijem, ostatne nech ide prec

nikushka8
19. apr 2025

Nie nie je, ak to mate kde dat. Pokojne si povyberaj,co mozno v buducnosti vyuzijes. Predat/posunut sa to da vzdy

sisska96
19. apr 2025

Ak máš miesto prečo nie ? Aspoň budeš menej na starosti

olimuc
19. apr 2025

Ked to mas kde uskladnit, preco nie, mozes popreberat a co sa to nepaci dar prec. Divne by bolo kupovat.

simona109
19. apr 2025

Ja som mala kocik v garazi 2 roky nez sme sa vobec zacali pokusat o babo. Dala mi ho kamaratka. Teraz som za neho mega vdacna ze som ho skladovala a nekupovala novy lebo maleho som v nom vozila asi tak 3 mesiace. Potom uz v nom byt nechcel

vilma7
19. apr 2025

Moja mama si kúpila kočík, lebo mali v obchode a to ešte nebola samozrejme ani tehotná...Aši v roku 1973 ;)