Ako správne umiestniť postieľku a monitor dychu?
Ahojte, nemáte nejaký trik na to, aby fungoval monitor dychu, keď je postieľka pri manželskej posteli? Keby sa nechá 2 cm medzera, bude to tak v poriadku ?
Áno my sme tak mali a v pohode. Nesmu sa dotýkať, raz som vybrala syna z postieľky na kŕmenie, zabudla vypnúť monitor, ale som si oprela nohy na spodok postieľky a monitor nepipal, keď som dala nohy dole, začal po chvíli pipat
Áno my sme tak mali a v pohode. Nesmu sa dotýkať, raz som vybrala syna z postieľky na kŕmenie, zabudla vypnúť monitor, ale som si oprela nohy na spodok postieľky a monitor nepipal, keď som dala nohy dole, začal po chvíli pipat
@naty_123 pretože to môže snímať teba
@13uzivatelka11 dobre, tak skúsime tak 🙂
To sa nám teda ešte nestalo, a to sa nám raz alarm spustil hneď keď sme prišli z pôrodnice..skoro som zinfarkovala
@naty_123 pretože to môže snímať teba
@13uzivatelka11 dobre, tak skúsime tak 🙂
@anonym_autor akoby to snimalo teba? Ved to su 2 matrace
@anonym_autor akoby to snimalo teba? Ved to su 2 matrace
@natalka13 okolo postielky nema ani len prudit vzduch ak si správne pamatam, toto su veci co uvadza sam vyrobca, aj to o com pise autorka.
@anonym_autor nam sa nedotyka, je to tiez len par cm a funguje dobre 🙂 ale teda mame postel z masivu, takze samotny nas matrac je tak aspon 10 cm od postieľky
@natalka13 okolo postielky nema ani len prudit vzduch ak si správne pamatam, toto su veci co uvadza sam vyrobca, aj to o com pise autorka.
@anonym_autor nam sa nedotyka, je to tiez len par cm a funguje dobre 🙂 ale teda mame postel z masivu, takze samotny nas matrac je tak aspon 10 cm od postieľky
@anonym_65d229 tak logicky to urobim ako radi vyrobca. Nejde o falosne poplachy, ale o to, aby bol poplach ked je to potrebne.
Aj nezapnuta prilba funguje dobre, pokial dieta nespadne z bicykla.

My to tak.mame a funguje nám prečo by nefungoval?