Akú veľkosť čižiem nosilo túto zimu vaše dievča narodené v apríli 2008?
Mali sme jedny super čižmičky z Protetiky,kupovali sme ich v zime 2011 27 /16,8-17cm vnút.dlžka/ ako 2a pol ročná ich nosila skoro 2sezony,teraz som objavila tie isté a sú 29/18,3cm/,neviem,či ich zobrať na budúcu zimu... 😕 ďakujem
moja bude mat 3 roky ale nosi 24ku takze iste dopredu nekupuj, syn napriklad 26ku uplne preskocil, moze jej podrast nozka aj o dve cisla do buducej zimy
Tak toto ti nikto nepovie...predpokladam, ze chces, aby ich nosila o rok, teda ako 3,5 rocna. No pre ilustraciu, ake prudko individualne to je - moja 7 rocna dcera teraz nosi v. 28/29.
To co je za otazku???
moja je marcova a tuto zimu nosi 25cizmy...dopredu topanky nekupujem, vzdy kupujem aktualne naco potrebujem a presne na mieru
Ja máme síce mladšiu dcérku, o dosť...ale podľa nej vidím, že si netrúfam kupovať topánky dopredu. My sme napríklad v novembri kúpili čižmičky 20 a teraz sme preskočili rovno na 22....a to za dva a pol mesiaca. Aj tvoja dcérka môže mať dosť dlho rovnakú nôžku a potom zrazu šup a budeš môcť nové čižmičky rovno odložiť bez toho, aby to ponosila. Určite nekupuj na takmer rok dopredu- s topánkami to je iné ako s oblečkom 😉
Moja ma 3roky a nosi 24ky z min.roku ale tento rok uz aj 25ky sme kupili na zimu a nosi aj tie. Ja sa bojim kupit aj 2mes.dopredu lebo je to riziko. Navyse takato sezonna vec.
no mne sa aj 27 zdaju velke... ako v nich vie 2 sezony chodit?? ja mam februarovu slecnu, teraz mala 2 roky. nosime 24ku a to mame oproti kamoskam velku nohu, 27 som nechtiac objednala a to je tak na 5-7 rocne deti. Ja by som dobredu nekupovala.. nemozes vediet co jej bude dobre... (som sa teraz okaslala s letnymi topankami a nie a nie ich predat.. cize tak)
ja nakupujem vzdy dopredu,,cez zimu nakupujem na leto a cez leto na zimu..aj topanocky takto kupujem ,lebo sa to viac oplati..a este sa mi nestalo ze by mi nieco nesedelo..nikdy..vzdy som sa trafila..A ak nahodou sa aj netrafis tak ich predas na bazariku..ked su za dobru cenu urcite sa hned rpedaju a nove veci idu viac ako pouzite 🙂
dcérka je narodená v decembri 2008 a túto zimu nosila už veľkosť 30-31 😔 tiež často kupujem topánky dopredu 😉
napr. na konci minulej zimy som kúpila perfektné vysoké čižmy malej s 50% zľavou a túto zimu perfektne poslúžili 😉
Starsia kazdu zimu skace o 2-3 cisla... Je narodena v lete, ale priblizne: v 1,5r: c. 22, v 2,5.r: c. 25, v 3,5r. c: 27-28 (28 na konci zimy), v 4,5r.: c.28 - 29 (na konci zimy) a teraz v 5,5r som kupila rovno 31 a mala ich celu zimu... Mladsia ma 1,5r a celu zimu su jej dobre velkost 22, skus pozriet, ake velkosti mala doteraz.

ja sice nepartim medzi aprilovky ale joj dievca to nikto netusi ako tvojej malej porastie nozka ci jej za rok budu dobre alebo nie. Bud to risknes a prinajhorsom potom predas alebo si pockas na dalsie uzasne cizmicky z protetiky ktore budu mat dalsiu zimu. Ja nekupujem dopredy topanky ani len na jar a cakam kym sa otepli.