icon

Aký cumlík od Philips Avent je najvhodnejší pre novorodencov?

11. dec 2025

Na akom cumlíku na fľaške od Philips Avent ste začínali úplne od začiatku ? Ja mám 0+m aj 2 a 3 no tá 0+m mi príde že skoro vôbec netečie a aj keď som skúsila piť cez ňu tak aj pre mňa to príde namáhavé tak rozmýšľam či nezačať rovno na 2 to je už trochu lepšie

veronikah96
11. dec 2025

My sme museli dať rovno prietok 2, lebo dcérka nevedela poriadne vytiahnuť mliečko z fľaše, potom už nechcela ani piť a akurát bola nervózna. Ale je pravda,že známa dávala aj menší prietok a nebol problém. Môžeš vyskúšať ako bude piť a uvidíš či bude treba zmeniť na iný prietok 🙂

florina9
3. jan 2026
@veronikah96

My sme museli dať rovno prietok 2, lebo dcérka nevedela poriadne vytiahnuť mliečko z fľaše, potom už nechcela ani piť a akurát bola nervózna. Ale je pravda,že známa dávala aj menší prietok a nebol problém. Môžeš vyskúšať ako bude piť a uvidíš či bude treba zmeniť na iný prietok 🙂

@veronikah96
@anonym_autor ako ste zvykli na flasu? My mame zas taky problem ze z inej flase vypije 120 z aventovej 50 a zaspi.. Mame 3ku,možno skusim radsej 2

veronikah96
3. jan 2026
@florina9

@veronikah96
@anonym_autor ako ste zvykli na flasu? My mame zas taky problem ze z inej flase vypije 120 z aventovej 50 a zaspi.. Mame 3ku,možno skusim radsej 2

@florina9 my sme 3 úplne preskočili , najprv mala na fľaši cumlik prietok 2 a potom rovno 4 a neskôr 5. Teda tú 3 me skúsili, ale vôbec nesadla, ťažko sa jej z neho ťahalo 🙂

florina9
4. jan 2026

A so 4 a 5 ky sa ti zda že lepšie ťahá?

veronikah96
4. jan 2026

Doteraz má 5 a nie je problém, z 3 už v polovici fľaše nechcela piť a ked sme vymenili za 4, normálne vypila pekne celú fľašu 🙂 tak postupne som menila prietoky, aktuálne máme stále avent fľaše, ale už 5 cumel