Čo je najlepšie pre novorodencov?
Ahojte čo považujete za najlepšie veci pre babatko/novorodenca?
Ja som milovala overaliky-pyzamka. Drto neznasali kwd som im nieco davala cez hlavicku. A toto bolo rychle. Pohodlne.
Nosila som to aj ku dr. Ona vzdy hotova ako je babo spokojne. Ako rychlo vyzlecene/oblecene. Bez plaču.
A ja som jej raz tak-pani doktorka vzdy som isla s malou dusickou ze ma pokarhate ze takto mu to davam. A ona ze prave naopak. Prakticke pohodlne. Ze ona si maximalne to vsimne. Plus ci je ciste. Samozrejme mala som deti v jeseni a v zime tak som na to este nohavice. Svetrik.
Tak moja rada po 4detoch-volit prakticke veci 😉
Vysokonapätovy polopantograf- vlecny
Aka otazka taka odpoved
@martinmmartin v čom je akože otázka zla ? To sa vážne musí nájsť v každej diskusii človek,ktorý nevie odpovedať normálne?
@anonym_autor vibračné kresielko, hniezdo a hrazdička. Kočik ktorý vie húpať a je odpružený 😃, isofix , zavinovačka na spanie , aj šatka sa osvedčila 😍
@anonym_autor polohovatelna postielka na kolieskach s bocnym zipsom-bok postielky sa dal odzipsovat.syn mal silny reflux,a to polohovanie nam velmi pomohlo.
A svietiace dudliky,v noci som x krat hladala 😃
Vysokonapätovy polopantograf- vlecny
Aka otazka taka odpoved
@martinmmartin načo sa zapájaš do diskusie keď nemáš čo autorke ponúknuť, žiadna normálne odpoveď z tvojej strany.
To si nevieš nájsť žiadnu inú zábavku?
u nás odsávačka mlieka
@martinmmartin načo sa zapájaš do diskusie keď nemáš čo autorke ponúknuť, žiadna normálne odpoveď z tvojej strany.
To si nevieš nájsť žiadnu inú zábavku?
@anonym_b604a7 ja neviem aký je zmysel 🫣
@anonym_b604a7 ja neviem aký je zmysel 🫣
@anonym_autor autorka chcela vedieť ktoré vecičky pre malé bábo sa oplatili. Nie všetko čo sa propaguje a má reklama sú ozaj také super.
ale môže sa stať že kým jedna maminka bude vychvaľovať tú svoju naj vecičku - druhá napíše že jej to bolo nanič a bola škoda peňazí.
Musíš rátať s tým že toto je ženské fórum a tieto otázky sa tu bežne objavujú.
@anonym_autor autorka chcela vedieť ktoré vecičky pre malé bábo sa oplatili. Nie všetko čo sa propaguje a má reklama sú ozaj také super.
ale môže sa stať že kým jedna maminka bude vychvaľovať tú svoju naj vecičku - druhá napíše že jej to bolo nanič a bola škoda peňazí.
Musíš rátať s tým že toto je ženské fórum a tieto otázky sa tu bežne objavujú.
@anonym_b604a7 jedna vec je napisat co ano a co nie. Ine je napisat nie o uplne od veci.
Sama mam 4 deti. A kazde bolo ine. Len jedno z nich akceptovalo kocik. Jedno z nich nechcelo perinku.
Dvaja cumel ano. Dvaja nie. Proste skusas. Ale dat si poradit... obzvlast ak je to prvorodicka tak nevidim na tom nic zle.
@anonym_b604a7 jedna vec je napisat co ano a co nie. Ine je napisat nie o uplne od veci.
Sama mam 4 deti. A kazde bolo ine. Len jedno z nich akceptovalo kocik. Jedno z nich nechcelo perinku.
Dvaja cumel ano. Dvaja nie. Proste skusas. Ale dat si poradit... obzvlast ak je to prvorodicka tak nevidim na tom nic zle.
@maryetta 🩷🩷

Najlepsie v zmysle najpraktickejsie a najviac pouzivane? U nas jednoznacne ohrievacka na flase, zavinovacie body lebo sa jednoducho oblieka, volny spaci vak ktory sa otvara po celom obvode (ziadne zavinovacky), to mi napadne hned ako prve pri tejto otazke.